Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

måndag 21 oktober 2013

Ärkebiskopens obesvarade frågor, av Julia Caesar.

Uppdaterad 20/10-13 kl. 04.59
En mycket bra och klarläggande krönika av Julia Caesar! Mycket läsvärd!!!
Av Julia Caesar:
Citat: "Svenska kyrkan håller på att rämna. Orsakerna är desamma som de som är i full färd med att undergräva det svenska samhället i övrigt: politisk korrekthet, lögn och hyckleri. I årtionden har skrymtare, hycklare och falska profeter fritt fått härska och söndra i templet. Det gamla kristna skuld- och skamtänkandet har ersatts med kyrkan som ideologisk marknadsplats. Månglarna kränger relativisering, genusfeminism och mångkulturpropaganda och har gjort kyrkan till ett rövarnäste (Matteus 21:12-13). 

Nu är resultatet av splittringen uppenbar för alla. Det kristna budskapet är på väg ut ur Svenska kyrkan. Den nya guden heter Mångfald. En politiserad och aningslös kyrka har öppnat famnen för kristendomens värsta fiende – islam. Den nya ärkebiskopen sitter med profeten Mohammed i knät, som en knäkatt. Hon smeker honom ömt och väntar sig att han ska spinna och vilja ha “dialog”. Runt omkring dem rasar templet samman."

Citat: "Kyrkan vill ha dialog med sina bödlar
Varje år slaktas 100 000 kristna i muslimska länder. Var femte minut mördas en kristen människa. Det sker medan världen tiger och vänder bort blicken. Med den utplåningstakten kommer den tvåtusenåriga kristendomen att vara försvunnen från jorden inom högst 200 år. Antagligen går förintelsen fortare mot slutet.

Tar man islam i knät bör man känna till att dess manual, koranen, beordrar obligatorisk jihad mot alla icke-muslimer. Men folkmordet på kristna är inte ett bekymmer för Svenska kyrkan, för Svenska kyrkan vet ingenting om islam. Där är istället “interreligiös dialog” modeordet på allas läppar. Kyrkan inriktar sig på dialog med sina bödlar. Bara i Sverige är en sådan tanke möjlig.


Angreppen inte synliga förrän det är för sent
Oavsett om vi betraktar oss som troende eller sekulära är kyrkan ett av de viktigaste fundamenten och identitetsmarkörerna i den västerländska kulturen, eftersom hela vår kultur bygger på kristen grund. Nedbrytning av kyrkan är därför, med utgångspunkt i Frankfurtskolans idéer, ett av kulturmarxisternas främsta mål i nedbrytningsprocessen av det västerländska samhället. Det är mot den bakgrunden man ska se det som nu händer i Svenska kyrkan. Genusfeminism, mångkulturalism, värderelativism och splittring av kärnfamiljen är några av verktygen att slå sönder kyrkan inifrån.


När den interna och infama lögnen har fått knapra tillräckligt länge på kyrkans fundament (liksom på hela det svenska samhället) blir verkningarna som när trämask får gnaga ostört i ett hus. Till slut rasar hela bygget. Bara en hög träpulver återstår. Trämasken är en förrädisk skadegörare; den gnager inifrån, osynligt för ögat. Angreppen är inte synliga förrän de har gått så långt att det är för sent att rädda någonting. Ljudet av trämaskens gnagande är tyst och diskret. Om man lägger örat tätt intill det angripna virket kan man höra små knäppande, krasande ljud. Bara den som lyssnar noga kan höra det."

Fortsätt och läs hela krönikan här: 

Inga kommentarer: