Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

lördag 14 mars 2015

Finansiell, global kollaps 2015?



Elitens planer för finansiell, global kollaps.

 
Citat ur artikeln: ”När pastor Lindsey Williams i september 2014 presenterade nya uppgifter från sin Elitkälla hade han en framtoning som varslade om att rapporten möjligen kunde var den sista. Han menade bland annat att han nu har presenterat allt det han har tillåtelse att offentliggöra beträffande Elitens planer där den nu springande punkten är att iscensätta en global finansiell kollaps. 


I mitten av februari innevarande år fick Williams via mail dock kompletterande uppgifter från sin källa. I denna artikel sammanfattar vi den nya informationen samt de viktigaste punkterna i det som Williams i övrigt aktualiserar, inte minst på det andliga planet.” 

Citat: ”Vid en bankkrasch kommer samtliga besparingar inklusive pensionsfonder i dessa banker att gå upp i rök då garantierna är en bråkdel av de aktuella förlusterna på runt $300 biljoner. 
Det innebär att en insättare har ytterst litet hopp om att få något tillbaka. Enda återstående möjligheten är att det sker en massiv utskrift av fiatpengar, något som är helt osannolikt. 
En krasch för dessa storbanker kommer också att skapa en våg av globala bankkonkurser, en process som otvivelaktigt kommer att skicka chockvågor ut över världen och resultera i svåra konsekvenser för oss alla.

Williams säger att allt är nu satt på plats för att genomföra The New World Order. G-20 beslutet, ratificeringen av beslutet i den amerikanska kongressen och att även bankerna nu är informerade. 
Om det ändå finns någon som tvivlar på faran av en bankkris i Amerika skall denne ha i åtanke att Treasury Dept (amerikanska finansdepartementet) nyligen beställt överlevnadspaket till ett värde av $200 000. Kittet, som benämns bug-out bag, är avsett för personal som övervakar det federala banksystemet och skall levereras till varje större bank i Amerika. En förteckning över kittets innehåll finns här. 

Av detta kan vi utläsa att amerikanska finansdepartementet bedömer risken för oroligheter och upplopp i samband med en bankkris som mycket sannolik.
Sedan tidigare vet vi att Eliten planerar en inledning av det slutgiltiga genom-förande av NWO under den kommande hösten. 

Williams poängterar nu återigen att detta kommer endast att ske om det finns med i vår Herres plan och att Han tillåter detta att ske. Eliten är inte gudar fast de ibland tror sig vara. Endast vår Herre har den fulla och övergripande kontrollen.”

Citat: ” År 2015 är speciellt så till vida att kombinationen av en Högtidstetrad, ett Shmitaår och vad många hävdar också ett kommande Jubelår gör att möjligheten för säregna företeelser får anses öka .
Williams säger att stunden för syndens människa, det vill säga antikrist, att träda fram på scenen kan vara mycket nära förestående. Han poängterar dock att han inte hävdar att så måste bli fallet under innevarande år.”

Lästips: ”Hur kommer det att gå?”, av Dan Johansson
 

Inga kommentarer: