Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

onsdag 28 november 2012

Sveriges regering stöder terrororganisationen Hamas, vars enda syfte är att utplåna Israel.

Detta visar att Sveriges regering är antisemitisk. Det är en stor skam för Sverige om vår regering säger ja till att "palestinas" status i FN uppgraderas!
Regeringen vill höja Palestinas status i FN
Publicerad 26 november 2012
"SVT erfar Regeringen säger ja till att Palestinas status i FN uppgraderas. Det blir med största sannolikhet resultatet av förhandlingarna inom Alliansen inför omröstningen på torsdag i FN:s generalförsamling..."
**************************
Läs även:
Norden sviker Israel - igen
Norge, Sverige och Danmark har i hemlighet beslutat svika Israel genom att rösta för att
den fiktiva staten "Palestina" ges "observatörs-status" i FN.
**************************
Läs även:
SIDA belönar Gazas anfallskrig mot Israel:
UNRWA får ytterligare femton miljoner kronor
"UNRWA det är det mycket säregna FN-organ vars syfte i realiteten är att hålla palestinska araber som flyktingar ända till dess Israel utplånats och flyktingarna kan ”återvända”.
Det är sannolikt också detta som majoriteten av dessa flyktingar, jämte den övriga befolkningen i Gaza, vill.
Den islamonazistiska terrororganisationen Hamas i Gaza, vars enda syfte just är att utplåna Israel, styr ju i Gaza och den är tillsatt i demokratiska val.

Utplånings- och anfallskriget mot Israel från Gaza och från många andra håll har fåfängt bedrivits i decennier. Gazaborna har inte och kommer inte att lyckas med att utplåna Israel.
Det konstiga är att världssamfundet låter dem hållas och till och med belönar dem när de lyckats irritera Israel tillräckligt mycket för att Israel ska börja försvara sig på allvar, något som skedde för några dagar sedan.
Detta samtidigt som alla tycker att det är helt i sin ordning att de palestinska flyktingarna, till skillnad från alla andra flyktingar i världen, tvingas sitta i flyktingläger i all evighet. Det tycks alltså vara viktigare att utplåna Israel än att leva i välstånd..."
Belöningen kommer i detta fall från den svenska statliga myndigheten SIDA.


********************************
Nedanstående artikel skriven av Aron Modig,
ordförande för Kristdemokratiska ungdomsförbundet:
Israel förtjänar den demokratiska världens stöd
Källa: Stoppa Bojkott
"Ledare inom arabvärlden försöker dölja sina misslyckanden genom att demonisera fienden Israel. Att antagonisten sedan både är en demokrati och ett ekonomiskt välutvecklat land är naturligtvis besvärande.
För Israel är områdets enda egentliga demokrati.

Freedom House Index rankar exempelvis Israel som ett helt fritt land, jämförbar med vilken annan västerländsk demokrati som helst. Israel är därtill en framstående forskningsnation och har en välutvecklad teknologisk industri. Detta vore något för fler länder i Mellanöstern att ta efter! "

Inga kommentarer: