Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

torsdag 20 juli 2017

Gammaltestamentliga profetior om ändens tid, går nu i uppfyllelse!



Hämtat från Elvor o Jannes hemsida: Skrivet av Janne Ohlin

Lyssna även till mp3: "Varningar till Guds folk"
 




Citat: Jag börjar med en kort profetisk uppdatering kring världsläget, vi ser hur Ryssland upprättar samarbete med Iran och Libyen exakt som Hesekiel säger.

Hes 38:1 "HERRENS ord kom till mig. Han sade: 
2 Du människobarn, vänd ditt ansikte mot Gog i Magogs land, mot storfursten över Rosh, Mesek och Tubal, och profetera mot honom 
3 och säg: Så säger Herren, HERREN: Se, jag är emot dig Gog, du storfurste över Rosh, Mesek och Tubal.
4 Jag skall föra dig omkring och sätta krokar i dina käftar. Jag skall föra dig ut med hela din här, hästar och ryttare, alla klädda i full rustning, en enorm skara, beväpnade med stora och små sköldar, och alla med svärd i hand. 
5 Perser, nubier och puteer är med dem, alla med sköld och hjälm. 
6 Gomer och alla dess härskaror, togarmas folk från den yttersta norden och alla dess härar, ja, många folk har du med dig."


KIng James som översattes 1611 står det:
Eze 38:5 Persia, Ethiopia, and Libya with them; all of them with shield and helmet:
Ryssland sa nyss åt Norge att backa från Arktis för det är vårt. Ryssland har ständigt patrullerande atomubåtar och militärbaser i Arktis.
Märkligt är det att profetian som skrev för över 2600 år sedan säger att från Norr skall det anfall komma som avslutar tiden (Ashariyth Hes 38:8 Efter Israels återsamlande 1948)

Hes 38:8 "Efter lång tid skall du kallas till tjänst. I kommande år (ASHARIYTH = TIDENS SLUT) skall du tåga in i ett land som har fått ro från svärdet. De som bor där har samlats från många folk upp till Israels berg som länge legat öde. (FRÅN ÅR 70 TILL 1948) De har förts ut från folken, så att alla nu bor där i trygghet.

Hes 38:15 "Du skall komma från ditt land längst uppe i norr, du själv och många folk med dig, alla ridande på hästar, en stor skara, en talrik här."

Erdogan Turkiet
Nu har ett nytt hot mot Europa dykt upp 
genom Turkiets plötsliga vändning. 
Att de hatar Israel är väl heller ingen hemlighet.






Magog = Russia
Persia = Iran
Cush = Ethiopia
Put = Libya
Gomer = (Gamla Sovjetländer)
Beth – Togarmah = Turkey


Många har redan på 50 talet sagt att Turkiet skall vända sig till Ryssland. Då kommer troligen Europa att rusta upp med en egen armé för att möta hotet.  I vår egen omgivning ser vi hur våldet har ökat drastiskt? Folk vågar sig knappt ut på kvällarna av risken att bli överfallen jag tror det är en konsekvens av att vi vänt Gud ryggen.

Hes 7:11 "Våldet reser sig till ett ris (STRAFF) för ogudaktigheten. (1917)
Våldet är alltså ett straff när man vänder sig mot det Gud står för.
Läs vidare här: http://elvorochjanne.se/varningar-till-guds-folk/

Inga kommentarer: