Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

lördag 31 januari 2015

Video om Rick Warren, megakyrkan och den nya världsordningen

Se den avslöjande videon här nedan, om Rick Warrens vilseledande lära!

(Hämtat från Bibelfokus

"CHURCH OF TARES – OGRÄSETS KYRKA"

Videon har svensk text!

Citat: "Känner du dig främmande inför mycket i Sveriges kristenhet av i dag om du jämför med hur det var för t.ex. 20 år sedan? Vill du ha en bättre förståelse av vad som har hänt och varför det har blivit som det blivit i många sammanhang? Ta då gärna del av detta videobaserade reportage!

I ett informativt, avslöjande och skrämmande reportage behandlar denna video megakyrkopastorn Rick Warren jämte flera andra kändisförkunnare och deras agenda för en ny världsordning. Församlingar i denna rörelse sorterar vanligen under begreppen Purpose Driven ("Måldriven"), Seeker Sensitive ("Sökarvänlig"), Church Growth ("Församlingstillväxtrörelsen") och även Emgerging Church ("Den Spirande kyrkan").
Videon visar bland mycket annat hur den sekulära managementgurun Peter Drucker är mannen bakom de humanistiska principer och metoder som driver denna församlingstillväxtrörelse. Rick Warren hade t.ex. Drucker som mentor i nästan 25 år! Det blir också tydligt att det var med Peter Druckers hjälp som det elitistiska "Ledarskapsnätverket" – under ledning av den förmögne Bob Buford – strategiskt satsade på att starta upp Emerging church-rörelsen. Videon är mycket innehållsrik vad gäller citat, video-klipp och bibelord, och tjänar som en stark motvikt till det aningslösa omfamnande av "purpose-driven" och "emerging church" som vi nu ser i våra svenska församlingar och samfund."
TIPS
  • Har du bra anslutning till Internet, så klicka på "HD" i bildrutan för ännu bättre videokvalité samt på ikonen till höger om HD för att få upp videon i helskärm.
  • Vill du ladda hem filmen för att t.ex. bränna på DVD går det också; klicka då på "Vimeo" så kommer du till en sida där nerladdning i olika format är möjlig.
Källa: http://bibelfokus.se/rick_warren_exposed  



Inga kommentarer: