Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

fredag 19 mars 2010

Kristendomen rycker fram med stormsteg i Sverige!

Det vore härligt om detta kunde bli verklighet i vårt land. Det här valåret står det högst på min önskelista att det funnes något parti som aktivt verkade, för att vårt land återigen skulle kunna kallas ett kristet land.
Vi har inte slagit vakt om vårt urgamla kristna arv, utan kapitulerat för främmande religioner, som ser sig ha stora möjligheter att helt ta över i vårt land, just för att vi är så flata, och backar hela tiden för dessa krafter. Jag tänker då i första hand på islam. Vill vi se ett mer och mer islamiserat Sverige, eller vill vi öppna ögonen och ta upp kampen för att vårt land ska hitta tillbaka till de gamla grundvalarna vi en gång hade, där kristendomen spelade en viktig roll i det svenska samhället? Där barnen förr fick kristendomsundervisning i skolan, och det var naturligt att gå till kyrkan på examen, bara för att ta ett par exempel.

Jag vill se ett Sverige där vi har bibeln, den heliga skrift, som värdegrund, och där vi aktar de tio gudsbuden högt. Det är hög tid för de styrande i landet att vakna och se vart vi är på väg, och att kunna se kopplingen mellan orsak och verkan i samhället.
För att det ska gå bra för Sverige behövs det en respekt för Gud och hans ord. Om vi fortsätter att trampa allt heligt under fötterna, så bäddar vi för vår egen undergång. Det finns ett stort antal bevis i bibeln på att Gud låter det gå väl för ett land, när ledarna vänder sig om till Gud och söker hans vilja.
När ledarna för ett land vänder Gud ryggen så lämnar man rum för att ondska och moraliskt förfall får allt större utrymme, och den utvecklingen tror jag att de flesta inte vill se. Mediavärlden spelar också en stor roll i att laglösheten bara tilltar, för där verkar inte längre finnas några gränser för vad som får publiceras och sändas.
Vi behöver också fler sanna Guds profeter, som frimodigt står upp för sanningen, och talar ut det Gud har att säga till vårt land, och till församlingen. Tror tyvärr att det är många profetröster som har tystnat, när sekulariseringen har vunnit alltför stort inträde, även i våra kyrkor och samfund, där många verkar helt apatiska.
Min bön till Gud är: Tillkomme Ditt rike och ske Din vilja, i vårt land Sverige!

Inga kommentarer: