Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

fredag 27 januari 2012

Kyrkokonferens i Betlehem 2012 som demoniserar Israel.

Betlehem värd till kyrkokonferens som demoniserar Israel

"Teologer som andas nytt liv i en slags demonologi som kriminaliserar alla judiska israeler, möts i Betlehem i mars.
Av Giulio Meotti
Först Publicerad: 2012/01/10, 02:08

Nästa mars kommer Bible College i Betlehem att ta emot dussintals amerikanska teologer, aktivister och ministerier för “Kristus vid Vägspärr 2012 Konferens”.

Det kommer att bli en viktig religiös och politisk händelse med huvudavsikt att demonisera Israel och att stödja den palestinska intifadan mot den “etnocentriska” judiska staten.


Det imponerande utbudet av kristna teologer och pastorer från många kyrkor som finns i USA gör allvaret i den kommande konferensen tydlig..."
Läs vidare här: http://israelisverige.info/?p=10704

Läs också:
Den “kristna” dagstidningen Dagen visar upp den kristna antisemitismen alltför tydligt genom att medvetet vara språkrör för antisemitiska hatgrupper.

"Googlar du på “gunnar olofsson” site:dagen.se är i de flesta fall mannen den ökända s.k. “galne Gunnar” (långt ifrån min privata benämning) som länge kört med statsbetald Israelhatande propaganda från Palestinagrupperna i Göteborg. Han får alltså upprepade gånger gratis reklamutrymme för antisemitisk hatpropaganda i Dagen. Senast här, jag både kommenterade under artikeln och sände mail till redaktionen. Kommentaren ströks och ett antal mail om denna och liknande frågor till redaktionen har ej besvarats, vilket enbart visar att det är en fullt medveten handling hos Dagen, inget udda misstag..."

Läs vidare här: http://israelisverige.info/?p=10568

Inga kommentarer: