Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

tisdag 16 juli 2013

Mångkulturen och upplösningen av nationalstater ingår i Antikrists planer för den sista tiden.

Det finns även många kristna som propagerar ivrigt för mångkulturen, helt aningslösa om de onda krafter som står bakom detta. Mångkulturen och dess utplånande av nationalstaterna har blivit som en ”helig ko” som inte får ifrågasättas, trots alla negativa konsekvenser den för med sig för landet och folket.

I Boken ”Låt varna er” av Kjell Sjöberg, varnar han för just detta (i motsats till sin bror Stanley Sjöberg som verkar hylla mångkulturen)
Han skriver: "Jag vill varna för upplösningen av tron på nationer och av nationalitetskänslan. Nationerna och gränserna är satta som ett mot det antikristliga upproret. Nationsgränserna skall upphöra först den dag, då den rätte Messias kommer."


Jag tar mig friheten att återge ett kapitel ur denna bok (utgiven 1993).
Ur boken: ”Låt varna er!” av Kjell Sjöberg.

Kap 18 Låt varna er!
”Innan Guds tålamod är ute och innan han låter sin vrede drabba, ger han ett yttersta bevis på sin kärlek genom att sända olika människor med ett profetiskt uppdrag att varna. Den största faran är Guds vrede.
Psalm 2 beskriver det antikristliga upproret och de olika skeendena i Guds handlande. 
Det finns en tid, då han sänder ut ett budskap från sin tron: ”Kom till förstånd, ni konungar, låt varna er, ni domare på jorden.” Den som är väktare skall stöta i basun och varna folket, då han ser faran komma, Hes.33: 1-4.

Denna skrift vill vara en kraftig varning till Sveriges ledare, som är involverade i hemliga ordnar av olika slag. Historien visar, att hemliga ordnar har varit en grogrund för det onda och har fört nationer till undergång. De hemliga ordnarna är en del i intrigerna att binda upp i lojaliteter till Lucifer och hans världsregering.
Jag vill varna det judiska folket för en falsk messias och jag vill uppmana dem att ta emot den Messias, som är sänd av Gud och som är utlovad av profeterna.

Det kommer i den yttersta tiden att finnas två messiasalternativ: den messias, som är sänd från avgrunden, och den Messias, som himlen måste behålla intill dess allt skall bli upprättat igen. Jag vill varna för att Satans planer kommer att gå så parallellt med Guds plan, att det behövs det yttersta vaksamhet för att inte bli bedragen.
Många av oss ser, att nationerna inte kan lösa sina problem utan samverkan. Många önskar fred mellan nationerna, att klyftan mellan rika och fattiga länder skall utjämnas och att religiösa motsättningar skall överbryggas. Bibeln talar klart om, att vi kommer att få pröva två alternativa erbjudanden om att lösa världens problem.

Kristus vill också en världsregering. Han kommer att samordna världen, och han kommer att leda världen till fred och avrustning.
Men Antikrist kommer att locka med exakt samma sak. Antikrist kommer med en imitation av Guds plan, en så skickligt gjord förfalskning att skillnaden kommer att synas hårfin mellan det falska och det äkta. Därför kommer en manipulerad, sovande mänsklighet att gå in i ett förfalskat fridsrike.
Kom ihåg den helsidesannons i Dagens Nyheter, där en gren av New Age-rörelsen försökte vänja världen vid den falska messiastanken. Vi kan känna igen den falske messias på religionsblandningen och reinkarnationstron och på bristen på kallelse till ånger och omvändelse. Den rätte Messias kommer som Lammet, den som är utvald att vara försoningen för världens synd.
Jag vill varna för upplösningen av tron på nationer och av nationalitetskänslan. Nationerna och gränserna är satta som ett mot det antikristliga upproret. Nationsgränserna skall upphöra först den dag, då den rätte Messias kommer.

Jag vill varna för ett människorike, ett Platons rike, som är i direkt motsats till Guds rike.
Jag vill varna för sådana auktoriteter och ledare, som inte har sin auktoritet från Gud. Bibeln talar om myndigheter, som har sin auktoritet från Gud. Men idag har vi ledare bakom kulisserna, som aldrig har valts av folket. De har aldrig varit föremål för förbön av förebedjarna, som kallats att be för konung och all överhet.
Världen regeras idag av annorlunda personligheter än vad man kan föreställa sig, när man inte vet vad som händer bakom kulisserna. De ledare som tycks vara valda genom demokratiska val är inte längre världens verkliga ledare. Världens verkliga ledare kan vara de som dyker upp på hemliga möten av typ t. ex. Bilderbergergruppen, m.fl….

…..Världen styrs idag av ledare, som inte har sin auktoritet från Gud och folket, utan de har tagit sig makten själva eller fått den av ockulta makter och Lucifer.
Jag vill varna för intriger, som är ett hot mot vårt lands frihet och mot den personliga friheten.
Jag vill varna för en maktelit, som förbereder ett maktövertagande.
Jag vill förvarna om att vi snart definitivt måste bestämma, var vi skall ha våra lojaliteter. Lucifer fordrar i olika former en invigning och en total lojalitet från alla dem som vill vara medborgare i hans rike. Tiden för neutralitet krymper för varje dag, och snart är gränserna oåterkalleligen dragna.
Jag varnar därför att det fortfarande finns hopp om en ljus framtid.
Jag varnar för att en skara skall vakna upp ur sin sömn och manipulationer, till friheten att få vara med i Kristi befrielserörelse, som slutgiltigt skall befria jorden från mörkrets rike."  

Inga kommentarer: