Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

tisdag 10 juli 2012

Obama och islam

Obamas märkliga förhållande till Islam
Publ: 2009-06-09
Av Mats Tunehag
i Världen idag.
Obama: "USA är ett stort muslimskt land"
Citat: "I torsdags höll president Obama ett tal. Talet vände sig till världens muslimer och innehöll en del märkliga saker.
- Kommer Obama hålla ett tal till världens kristna? Buddister? Hinduer? Troligtvis inte, frågar sig Mats Tunehag i måndagens ledare i den kristna tidningen Världen idag.

Muslimskt USA
Enligt Mats Tunehag har Obama nedtonat USA:s kristna arv, och påpekar även att Obama är den första president som vägrar att vara värd för USA:s nationella bönedag samtidigt som han offentligt betonat att islam "bidragit till USA:s positiva utveckling".

Obama kallade nyligen USA för ett stort muslimskt land…”
*******************************
Obama vill stärka islam i Europa
Publicerat den 15 mars 2012 kl 01:54

"EUROPA. Soeren Kern på Stonegate Institute ger en lång rad exempel på hur USA:s ambassader försöker knyta nära förbindelser med Muslimska Brödraskapet över hela Europa. Det är en viktig del i president Barack Obamas nya proislamistiska strategi..."
 ********************************

USA:s UD främjar aktivt islam i Europa.

http://www.israelunitycoalition.org/news/?p=7851#.T1e4UFTlAvc.email  

Soeren Kern - Stonegate Institute, 6 mars, 2012

Den franska regeringen - som försöker att vända de skadliga effekterna av årtionden av statligt sponsrad mångkulturalism - har uttryckt bestörtning över vad man kallar "inblandning".
 Förenta Staternas ambassadör i Spanien träffade nyligen en grupp muslimska invandrare i ett av de mest islamiserade stadsdelarna i Barcelona för att be om ursäkt för amerikansk utrikespolitik i Mellanöstern.
 USA:s ambassadör Alan Solomont sade till muslimer som samlades i stadshuset till ett liknande möte i hjärtat av Barcelonas gamla stad att USA inte är en "fiende till islam" och att USA:s president Barack Obama vill förbättra USA:s image i Mellanöstern så snart som möjligt genom att stänga de "mörka kapitlen" av USA:s invasion av Irak och kriget i Afghanistan.
 **************************
FBI, Obama och islamister.
Citat: ”Vi drar oss till minnes kemiprofessorn i Iran som dödades i ett bombattentat. Hans hustru Bolouri Kashani säger nu i en intervju, ironiskt kallad Isn't That Nice, att "Mostafas yttersta mål var förintelsen av Israel"
 ***************************

Obamas hemmagjorda kristendom
Jan 21st, 2012 by Mats Tunehag

Citat: ”Är president Obama kristen? Han säger det och jag tror honom, men det är endast Gud och Obama som verkligen vet. Däremot kan man undra över vad Obama menar med kristen tro…”
 **************************
http://www.youtube.com/watch?v=suyanx7UWgI&feature=player_detailpage

**************************
Obamas positiva inställning till Islam
Skrivet av sverigeidag den september 27, 2011
"President Barack Hussein Obama flörtar ständigt med Islam. I den här videon framgår det tydligt. Inte undra på att många tror att han innerst inne är muslim."

Obamas muslimska rötter se video:
http://www.youtube.com/watch?v=tCAffMSWSzY&feature=player_embedded

***************************
Obama och det Muslimska Brödraskapet: märkliga sängkamrater?

***************************
http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/11312#.T0uYGOUeqk8

"Alliansen mellan Obama-administrationen och det Muslimska Brödraskapet är hörnstenen i Obamas nya Mellanösternpolitik. Hans vänskap med Erdogan är en del av denna politik."
 Ted Belman
Publicerad: Måndag, 27 februari, 2012 07:45 AM

****************************
Islam och terrorism   (Skolarbete om islam och terrorism)
Citat: "Den allmänna och smått ovetande uppfattningen om Muhammed är att han var verksam inom handel och blev den sista profeten av guds alla profeter och han fick och förmedlade sina meddelanden till folket, som till en början tvivlade på hans ord.
Han var tvungen att fly och leva i avskildhet vid olika tillfällen. De flesta tror också på att han var tvungen att starta och föra Djihad, ett heligt krig, mot judar och kristna då han blev orättvist behandlad av dem. Men Muhammed var inte så “god och trogen” då han förde dessa krig.
Det är inte många som vet att Muhammed använde delar av sina trupper till att döda högt uppsatta judiska och kristna ledare och präster och deras familjer, vilket i och för sig inte är särskilt ovanligt inom krig.

Men Muhammed gick ett steg längre, och korsade en moralisk linje. Det gick så långt att han till slut gav sina män order att gå ut i städerna och “förgöra alla som motsätter sig guds vilja”, varpå hans män drog ut och jagade och dödade tiotusentals och åter tiotusentals helt oskyldiga icke-muslimer såsom kristna, judar, hinduer och övriga troende vilket har fortsatt fram till idag.
Dessa handlingar är nerskrivna i Koranen och andra böcker, vilket bevisar att roten till dagens islamska terrorism är. Muhammeds illdåd Muhammed var alltså till stor del en terrorist och baserat på Muhammeds handlingar så berättigas terrorism av islam. Nutidens muslimska terrorister följer alltså i Muhammeds fotspår.

Det andra stora skälet till terrorism, i alla fall terrorismen i mellanöstern, är situationen mellan Israel och Palestina, där det sistnämnda bebott av muslimer. Efter andra världskriget förklarades Israel som en självständig stat av västvärlden, framförallt USA, och Israel fick då makt över stora delar land. Här såddes hatet mellan Israel och Palestina då Israels huvudstad är Jerusalem, en religiös stad med viktig historia för kristna, judar och inte minst muslimer.
Palestina klagade högljutt över att Israel tilldelats makten över Jerusalem, och var villiga att ta tillbaka Jerusalem åt islam. Detta skulle troligen redan ha skett om inte västvärlden stod bakom Israel. Varje vecka hör vi om nya självmordsbombningar från de båda länderna mot varandra, och det kommer inte att sluta under en tid framöver..."

*****************************
En ny fatwa förbjuder muslimer att äta tomater eftersom det är en ”kristen frukt”
07 juli 2012

”Enligt den senaste fatwan från Muslimska brödraskapets Egypten är det inte halal att äta tomater.
Om man delar en tomat kan ett kors råka titta ut, som på bilden. Dessutom fanns inga tomater i Arabien på Muhammeds tid…”

******************************

Mats Tunehag om Terrorism i Skandinavien:
Det går inte att frikoppla terrordåd från islam
Publicerad: 2011-01-17 18:01, Uppdaterad: 2011-11-02 16:11

"Att helt frikoppla islam från diskussionen om terrordådet i Stockholm vore som att frikoppla kommunismen från Stalins terror och Maos massmord. Islam är inte en privatiserad religion, utan ett religiöst och politiskt system. Där detta system får avgörande inflytande går friheten ut och förtrycket in. Men den som försöker föra den diskussionen kallas ofta för islamofob…”

Inga kommentarer: