Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

lördag 21 juli 2012

Ship to Gaza undanhåller sanningen om Gaza, och övergreppen mot de palestinska barnen.


Varför tiger Ship to Gaza Sverige om terrororganisationen Hamas extrema övergrepp mot palestinska barn?
2012/07/18
Palestinskt barn som manipuleras
till att bli självmordsbombare
 – var finns kritiken
 från Ship to Gaza Sverige?




"Ship to Gaza Sverige:
Ingen kritik mot terrororganisationen Hamas
Varför kritiserar inte eller bojkottar Ship to Gaza Sverige terrororganisationen Hamas mot terrororganisationens extremt grova övergrepp mot palestinska barn? Istället vill Ship to Gaza Sverige ta bort sjöblockaden mot Hamas Gaza och på så sätt öka vapensmugglingen till Hamas.
Dela gärna artikeln/videon, tack på förhand.
**********************************


Ship to Gaza Sverige tiger om att palestinierna lever under diktatur från Hamas
2012/07/20

"Turistattraktion i Gaza: Crazy Water Aqua Fun Park

Ship to Gaza Sverige välkomnas till Crazy Water Aqua Fun Park i Gaza! Ja, nu är det väl inte riktigt sant längre då Hamas stängde den 2010 p.g.a. minglandet mellan tjejer och killar i vattenparken.

Dessförinnan hade Fun Park blivit attackerad och stora delar av anläggningen satt i brand. Om den mot förmodan skulle vara öppnad igen så tala om gärna om det så att den återigen kan sättas upp på listan över turistattraktioner i Gaza.

Anläggningen hade 3 pooler, 100 meter lång kanal, tre vattenrutschbanor, dammar med trampbåtar, en restaurang, ett café och ett område där det gick att samtala och lyssna på musik. Byggnadskostnaden landade på ca US$ 2 miljoner.

Hela 106 Gaza-bor var anställda, hade ett arbete att gå till och tryggade vardagen för sina familjer samt ett 80-tal leverantörer som tillhandahöll tjänster och varor. De anställda tjänade mellan US$250 och US$300 per månad vilket är en bra lön i Gaza där en majoritet av befolkningen får socialbidrag från FN p.g.a. Hamas vanstyre av området.

Hamas variant av islamisering av Gaza förstör livet för palestinierna ekonomiskt, politiskt utöver avsaknad av grundläggande mänskliga rättigheter.

Fråga till Ship to Gaza Sverige: VARFÖR TIGER NI – VAR ÄR ER KRITIK MOT TERRORORGANISATIONEN HAMAS?

http://www.youtube.com/watch?v=DU5NmRkaIt4&feature=player_embedded
Dela gärna artikeln/videon, tack på förhand.
***********************************

Palestinska “sommarläger” har startat
2012/07/11
Gaza: Palestinska barn
tvingas gå på spikar


"Palestinska “sommarläger” utsätter barn för grov misshandel.
Välkommen till palestinska sommarläger, s.k. Summer Camps… På det barnvänliga schemat står indoktrinering, “militär” utbildning där barnen bl.a. tvingas gå på spikar och glorifiering av barnamördare.

En av hjältarna som barnen lär sig att se upp till är förstås Ibrahim Hamed som ledde Hamas terrordel i Ramallah och ansvarig för dussintals mord av israeler (för närvarande avtjänar han 54 livstidsstraff).

VAR FINNS DE INTERNATIONELLA PROTESTERNA FÖR DENNA UPPENBARA BARNMISSHANDEL?

Sprid denna information till så många som möjligt, tack på förhand.
*************************************
Det andra Gaza
2012/07/10

"Gaza – mer än propagandan från Ship to Gaza.

Regelbundet kan du höra från palestinskt håll att det råder misär och hungersnöd i Gaza. Dock finns det ett annat Gaza som bilderna nedan visar. Gaza lanseras även som ett turistmål i arabvärlden då området har fina stränder, lyxhotell och god mat. Gaza är med andra ord inte svart och vitt, vilket inte heller konflikten mellan palestinier och israeler är.

Den sjöblockad som Israel har upprättat mot Gaza har enbart som mål att minska införsel av illegala vapen till terrorregimen Hamas som styr Gaza. Varje vecka förs det däremot in via Israel till Gaza i genomsnitt +25 miljoner kg av varor och produkter, utöver det som kommer in från Egypten.

Ett välkänt problem (vilket Ship to Gaza aldrig kritiserar av rädsla för att deras propaganda spricker) är att Hamas beslagtar medicin som ska vara gratis och därefter s ä l j e r medicinen vidare till den palestinska befolkningen. Dessa anklagelser kommer inte i första hand från Israel utan från den palestinska myndigheten (PA) i Ramallah – palestiniernas logiska huvudstad i en e.v. framtida palestinsk stat. Korruptionen och brutaliteten (“oliktänkande” fängslas och torteras) hos Hamas gör att den palestinska befolkningen får lida - men det är inget som Israel kan belastas för.

Terrororganisationen Hamas har inget intresse av att förbättra levnadsvillkoren bland befolkningen i Gaza – då förlorar Hamas inflytande och makt, vilket gör att det inte längre går att försöka anklaga Israel för något och kunna fortsätta så hat och oförsoning bland palestinierna mot sin granne. Hatet och oförsoningen kommer att leda till nya krig mot Israel och därför bör det vara av intresse för omvärlden att arbeta aktivt för att ta bort terrorregimen Hamas så snart som möjligt.

Palestinierna bör för övrigt tillämpa Harvard-professorn Alan Dershowitz råd att sluta tillverka raketer och granater och istället göra något konstruktivt för att e.v. kunna skapa sin egen stat."

Inga kommentarer: