Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

onsdag 4 juli 2012

Svårt sjuka Marita utförsäkras alltmedan t. ex. massinvandringen får kosta hur mycket som helst.

Mycket förvånansvärt är att socialförsäkringsministern tycker att systemet fungerar bra
Publicerad 4 juli 2012 - 09:03 – Uppdaterad 4 juli 2012 - 09:39
Citat: ”Socialförsäkringsministern tycker utförsäkringarna är rimliga.
Fram till årsskiftet kommer 2.500 personer att förlora sin sjukpenning för andra gången. Svårt sjuka Marita Häggström, 62, är en av dem.
Men socialförsäkringsministern tycker att systemet fungerar bra…” Läs vidare här >>

Svårt sjuka Marita utförsäkras alltmedan t. ex. massinvandringen får kosta hur mycket som helst.
Ska inte de folkvalda i Sveriges regering se till, att de som i många år arbetat och slitit ihop till den svenska välfärden, inte lämnas helt i sticket medan andra grupper i samhället överöses med skattebetalarnas pengar???
(Noteras bör att Sveriges generösa och osunda massinvandringspolitik kostar samhället ca 200 miljarder/år vilket är lika mycket som för sjukvården eller skolan. Vårt land har mer och mer blivit ett odemokratiskt samhälle där en del kan utnyttja systemet hur mycket som helst medan de sjuka lämnas helt i sticket. Var finns rättvisan, medmänskligheten och empatin i ett alltmer hårdnande samhälle?

Det är rätt att värna om de invandrare som verkligen flyr för sina liv och de som är förföjda p.g.a. sin tro. De som vill och kan göra rätt för sig och anpassa sig efter våra demokratiska regler kan ju bli en tillgång, men som invandringen ser ut nu så finns det ju ingen urskiljning. Många av invandrarna skulle vara bättre att hjälpa i deras egna hemländer. (Det är ju något av tabu att kritisera invandringspolitiken men fler och fler inser hur snedvriden den är)
***************************
Citat av en f.d. S-politiker:
”Och eftersom det var val under uppseglande, fick jag impulsen att själv ta reda på vad invandringen kostade. För att ha i bakfickan under den stundande valkampanjen.
Jag menar, hur svårt kan det vara?
Jag ägnade tre veckors vaken fritid åt detta, innan jag hade en första grov uppskattning. Den slutade på 200 miljarder, vilket är lika mycket som för sjukvården. Eller skolan...”

Inga kommentarer: