Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

fredag 4 juni 2010

Lögnens budbärare hyllas som nationens hjältar i Sverige!

Det är beklämmande att läsa om svensk medias otroligt partiska nyhetsrapportering, angående Ship to Gaza-affären. Trots att Israel kan lägga fram ett tydligt bevismaterial, så är det som att man redan bestämt sig för, att det gäller att med alla medel tysta ner, eller helt bortförklara Israels version av det som hände. Det sorgligaste är, att även stora delar av regeringen, tveklöst stämmer in i all denna lögnpropaganda och fientlighet, som riktas mot Israel.
Lögnerna bara hopar sig på varann, och man vill överhuvudtaget inte höra sanningen, p.g.a. att den skulle vara till fördel för Israel. Sverige kommer med stor sannolikhet ganska högt upp på listan över de länder som är mest antisemitiska, i världen. Det finns inga gränser längre för hur man helt tar parti för Hamas och övriga israelhatare. Känner sorg och skam å Sveriges vägnar, som mer och mer liknar ett naziland.

Ur profeten Jesaja kapitel 59 kan vi läsa följande:

Jes. 59: 3-4 ”Ty era händer är fläckade av blod, era fingrar av missgärning.
Era läppar talar lögn, er tunga bär fram orättfärdighet.
Ingen åberopar rättfärdighet, ingen dömer med sanning.
På tomhet förtröstar de och talar lögn,
de går havande med olycka och föder fördärv.”

Jes. 59: 7-8 ”Deras fötter hastar till det som är ont,
de är snara att utgjuta oskyldigt blod.
Deras tankar är fördärvets tankar, förödelse och förstöring råder på deras vägar.
Fridens väg känner de inte, rätten följer inte i deras spår.
De går krokiga stigar, ingen som går på dem vet vad frid är.”

Jes. 59:14-16 ”Rättvisan trängs tillbaka, rättfärdigheten står långt borta,
ja, sanningen vacklar på torget, det som är rätt kan inte komma fram.
Sanningen har försvunnit, och den som vänder sig ifrån det onda blir plundrad.
Detta såg HERREN, och det misshagade honom att ingen rättvisa fanns.
Han såg att ingen trädde fram, han förundrade sig över att ingen grep in.”

Lögnens fader.

Joh. 8:44 ”Ni har djävulen till er fader. Och vad er fader har begär till, det vill ni göra. Han har varit en mördare från början och har aldrig stått på sanningens sida, eftersom sanning inte finns i honom. När han talar lögn, talar han av sitt eget, ty han är en lögnare, ja, lögnens fader.”

3 kommentarer:

Elsi sa...

Sefanja 2.8-10. Jag har hört Moabs smädelser och Ammons barns hån, hur de har smädat mitt folk och förhävt sig mot dess land. Därför, så sant jag lever, säger Herren Sebaot, Israels Gud, det skall gå Moab såsom Sodom, och Ammons barn såsom Gomorra. Ett tillhåll för nässlor och saltgrop skall de bli, och en ödemark till evig tid. Kvarlevan av mitt folk skall plundra dem, och återstoden av mitt menighet skall få dem till sin arvedel. Så skall det gå dem till lön för deras högmod, därför att de har smädat och förhävt sig mot Herren Sebaots folk

Tuovi Mannström sa...

Hej.
Funderar på varför nästan hela Världen ska svartmåla Israel. Landet Israel är inte perfekt i alla avsseenden,men det finns inget perfekt land.
Israel är den enda demokratin i hela mellaöstern.

Svergie borde inte stöda de terrorister bland araber, palestinier och andra radikala grupper som har som enda önskan att förgöra alla Judar.

Herre Yeshua låt många män kvinnor och barn träda fram som stöder det Judiska Folkets rätt att existera i Sitt av Gud Givna land.Frid över det Judiska folket i Yeshuas namn amen.

Anna sa...

Hej Tuovi, tack för din kommentar. Du har helt rätt!
Var välsignad!