Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

torsdag 7 februari 2013

Den ruggiga verkligheten

Importerad laglöshet???
..eller?
Hur "blind" kan man vara?
Om man sätter skygglappar för ögonen och bara väljer att se de ”goda” effekterna av invandringen då blir det bara ett osunt glorifierande utan urskillningsförmåga. Man kan inte referera till ett ”barmhärtigt kristet tänkande” om man samtidigt blundar för att den egna befolkningen i landet på många håll far illa när otryggheten och orättvisan ökar markant.

Astronomiska belopp frigörs från regeringen så att invandrare ska kunna leva en helt bekymmerslös tillvaro och få nästan allt vad de pekar på medan många av Sveriges egna t.ex. åldringar får vända på slantarna för att få det att räcka till.


Man drar ner på kostnaderna för vård, skola och omsorg medan migrationen får kosta hur mycket som helst utan att man ens registrerar vart alla pengarna tar vägen. Bedrägerierna tillåts öka och t.o.m. handläggare på Migrationsverket utnyttjar det slappa systemet, och skor sig på skattebetalarnas bekostnad.

Det är i realiteten stora skillnader mellan olika typer av invandrare och deras villighet att integrera sig i det svenska samhället med dess lagar och kultur. Självklart ska vi värna om de invandrare som sköter sig, vill integrera sig och är villiga att arbeta, betala skatt och göra rätt för sig i samhället, istället för att begå brott och missbruka samhällets generösa bidragsregler.

1.Först har vi dem som vi verkligen ska värna oss om som nation, och de är de som har verkliga skyddsbehov, de som lever under dödshot i sina hemländer. Det kan vara människor som är förföljda p.g.a. sin tro, t.ex. kristna och judar, som är bland de mest utsatta folken i dag.
En mycket stor del av orsaken till att människor måste fly är krig. Dessa krig har till största delen islamistiska förtecken. Olika grupper av islamister slåss och krigar mot varandra och även mot alla andra oliktänkande. I de länder där sharialagar råder blir samhället så omänskligt att det blir mycket svårt för vanliga människor att kunna leva där.

2.Sedan har vi en stor grupp av asylsökande som tagit sig hit av helt andra orsaker än skyddsbehov. Många av dessa människor har mörkat sina identiteter och ljugit på alla sätt för att kunna komma hit och utnyttja det mycket generösa bidragssystemet, eller begå brott.
*Oroande brottslighet:  Vissa länder har mer utbredd brottslighet än andra.

Sverige har ju p.g.a. sin flathet och aningslöshet mer och mer blivit en fristad för kriminella och för organiserad brottslighet av olika slag. Är det detta ni välkomnar, alla ”godhetsförespråkare”.
Om era godhetsambitioner omfattar ALLA som tar sig till Sverige då står ni mycket långt ifrån hur verkligheten ser ut i de invandrartäta områdena i landet, där laglösheten bara ökar och kriminella gäng sätter skräck i stora områden så att vanligt folk inte längre kan känna sig trygga.

Är det ett sådant Sverige ni vill ha? Då har ”godhetens” gloria verkligen hamnat på sned! Man kan inte kalla det för kärlek och barmhärtighet längre om det i förlängningen leder till att landets egen befolkning måste fly från sina egna boplatser p.g.a. laglösa våldsverkare och ogärningsmän som tar över gator och bostadsområden.
Visst finns det även etniskt svenska kriminella som begår brott men det finns en klar överrepresentation av invandrare i brottsstatistiken.

*Invandrare och våldtäkter

Den moderata ledningen anser att invandrare berikar”, men det beror ju på vad de menar med berikar. På många platser i vårt land har detta berikande betytt en katastrofal ökning av brottslighet av alla det slag.
Är det en sådan berikning som de ”godhetsförespråkande” svenskarna längtar efter? Eller…?

Inga kommentarer: