Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

måndag 12 oktober 2015

Profetisk uppdatering om ändetiden av Elvor o Janne Ohlin



Reflektion: Viktig undervisning, som belyser det profetiska skeendet i denna turbulenta tid, och visar på det allra viktigaste, att hålla stadigt fast vid Gudsordet och tron på Jesus Kristus som är den absolut enda vägen till Gud!



Kanske är det totala införandet av den Nya världsordningen bara ett stenkast framför oss? Vi gör väl i att vara vakna över skeendet för det ser ut att bli ett stort steg i den riktningen i FN den här månaden. Agenda 21 >> kallas "Ett handlingsprogram för en hållbar utveckling på jorden" för 2000-talet. Från FN:s hemsida: "Agenda 21" - "en omfattande handlingsplan som ska tas globalt, nationellt och lokalt av organisationer i FN-systemet, regeringar och större grupper, i varje område där det finns mänsklig påverkan på miljön." Denna agenda hade sin början på 1990-talet.


FN:s nästa konferens >> & >> går av stapeln 25-27 september 2015 och här ser vi att den får än mer tydliga konturer, vilka säkerligen kommer att leda fram till en uttalad världsregering - en regering över ländernas regeringar. Man har bestämt sig för att hitta globala lösningar på världens problem. Ämnet är ”Time for Global action for People and Planet” (Tid för globalt agerande för människor och planeten) i "the High Level Political Forum" (HLPF) (Högsta politiska gradens Forum). Man ämnar "lansera en helt ny plan som gäller lösningar och strategier", även gällande världsekonomin.
Bibelns budskap är väldigt tydligt med att vi människor aldrig kan rädda planeten på egen hand och inte heller kommer att göra det, på grund av synden. Det är bara GUD som kan rädda genom JESUS. Det betyder inte att vi ska strunta i miljön. Skapelsen tillhör Gud som har skapat den men livet gäller inte bara några år här på jorden, det gäller också evigheten. Vi har en viktigare uppgift! Gud har själv en perfekt lösning och plan när det gäller skapelsen men det kommer inte att ske förrän denna tidens slut och Jesus kommer tillbaka - och den planen gäller var och en som tillhör Jesus, skapelsens Herre, och ingen annan.

Rom 8:19 Ty skapelsen väntar ivrigt på att Guds barn skall uppenbaras. 20 Skapelsen har ju blivit lagd under förgängelsen, inte av egen vilja utan genom honom som lade den därunder. Ändå finns det hopp om 21 att också skapelsen skall befrias från sitt slaveri under förgängelsen och nå fram till Guds barns härliga frihet.
Jes 65:17 Se, jag skapar nya (förnyade, förvandlade) himlar och en ny (förnyad, förvandlad) jord, och man skall inte mer komma ihåg det förgångna eller tänka på det.
När vi som är Guds folk blir allt för upptagna av det jordiska är det Jesus vi ska predika och kalla till uppvaknande, överlåtelse, förnyelse och den helige Andes hjälp och kraft att leva som Gud vill.

På FN:s konferens uppmanas alla religiösa ledare att samarbeta: ”Uppdelningar främjar missnöje och samhällen som inte är inkluderande främjar radikalisering.” Påven kommer att hålla tal den 25 september i New York inför FN och vi kan vara säkra på att det kommer att handla om ekumenik, där Rom-kyrkan naturligtvis är medelpunkten.
På AOC:s agenda finns också "Fred i Mellanöstern" som en av huvudpunkterna. Det innebär press på Israel till en tvåstatslösning. Med alla märkliga tecken den här hösten när det gäller sol- och mån-förmörkelser (tetrad) på Israels högtider, får vi se om något drastiskt kommer att ske eller om det "enbart" är påminnelser om att ta akt på Bibelns profetior och leva för Jesus.
Luk 21:36 Vaka alltid och be om kraft att kunna undfly allt det som skall komma [undfly = att stå fast mitt i detta och inte vara bunden av det jordiska så att man fastnar i snaran] och kunna bestå inför Människosonen [bestå = frimodigt kunna ta emot Jesus när han kommer]".
Stressen är påtaglig för det slutliga införandet av den nya världsordningens globala agenda och klimathotet är ett av argumenten som ofta används för att snabba på processen. Obama varnar för snabb klimatförändring >> .
 

Inga kommentarer: