Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

tisdag 8 januari 2013

Svenska kyrkan och islam.

Svenska kyrkans samröre och samarbete med islam är ett hån mot alla dem som mördas för sin kristna tros skull och där just islamister är de som är skyldiga till detta mördande.
Islam är en hatets "religion" jämförbart med nazismen och deras mål att döda alla kristna och judar och även alla oliktänkande som inte delar deras ideologi. 
Det är förvånande att svenska kyrkan är så totalt aningslös i detta avseende och inte förstår att ett samarbete med islam är ett samarbete med mörkrets antikristliga krafter.


Kristendom och islam har ingenting med varandra att göra. 
1 Joh. 2: 22 ”Vem är lögnaren, om inte den som förnekar att Jesus är Kristus? Den är Antikrist som förnekar Fadern och Sonen
23 Den som förnekar Sonen har inte heller Fadern. Den som bekänner Sonen har också Fadern. 
24 Låt det ni har hört från början förbli i er. Om det som ni har hört från början förblir i er, kommer ni också att förbli i Sonen och i Fadern.”
Bibeln visar oss här klart och tydligt skillnaden mellan kristendomen och islam. …den är Antikrist som förnekar Fadern och Sonen…

********************************
Läs även:
Citat: ”Islam betyder underkastelse under Allah, en muslim är en som underkastar sig Allah. Bibeln säger att du inte kan ha Gud som din Fader om du förnekar Jesus som Hans Son: "Vem är lögnaren, om inte den som förnekar att Jesus är Kristus? Den är Antikrist som förnekar Fadern och Sonen." (1 Joh. 2:22). 
Islam förnekar att Allah är Fadern. Ingen vågar ha en personlig relation med honom, tala med honom eller älska honom. Jesus lärde sina lärjungar att be till "vår Fader, som är i himmelen." 
Islam förnekar att Allah är Sonen. Är Adam i Koranen större än änglarna, eftersom Allah ber änglarna att falla ner inför Adam? (Sura 2:31-34). Allah tillåter att man svär (Sura 89:1-5, 91:1-9, 95:1-4).”

 ******************************
Läs även:
ANNIKA BORG OM MÅNGRELIGIOSITET
Publicerad: 2011-03-04 20:03, Uppdaterad: 2011-11-02 15:11
"Svenska kyrkan har anställt en imam. Men hur har man tänkt egentligen? Är det Svenska kyrkans sak att bekosta imamer? Det skriver Annika Borg, teologie doktor och präst."

*******************************
Läs även:
Helena Edlund
präst i Svenska kyrkan
Publicerad 2011-08-17 
"Stärk kyrkans identitet så att vi kan företräda kristen tro i ett mångkulturellt och mångreligiöst samhälle. Gör inte vi det, vem ska då göra det? frågar Helena Edlund."

Citat: ”…vi måste också ta en seriös funderare på vad kyrkan ska stå för och vad som utgör vår särart. Utan att göra det, kan vi lika gärna stänga och gå hem…”

**************************** 
Läs även:
Publicerad 2013-01-02 00:05
Signerat – Susanna Birgersson.
”I Nigeria har den islamistiska milisgruppen Boko Haram sedan 2009 bränt och skjutit ihjäl hundratals. För bara drygt en vecka sedan, på juldagen, mördades ytterligare sex personer utanför en kyrka i staden Potiskum.”
”De muslimer som upplever sig förföljda är 10 procent av motsvarande siffra bland de kristna.
Så det är korrekt att den till antalet största grupp religiösa som förföljs i världen tillhör kristendomen. Det borde få fler kyrkor och demokratiska regeringar att reagera mycket starkare.” 

Inga kommentarer: