Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

torsdag 17 mars 2011

Väderförändringar och jordbävningar. Från David Wilkersons syn i april 1973.

(Utdrag från David Wilkersons bok Synen.)

David Wilkerson:
Drastiska väderförändringar.
Runt om i världen blir det drastiska förändringar i väderleken som slår alla rekord. En del experter tror att detta orsakas av vulkanisk aska efter utbrott på Island, som nu förs vidare av jetströmmen i troposfären. För min del tror jag att bara en del av förklaringarna kan ligga häri.


Genom århundradena har världen varit vittne till ödeläggande jordbävningar, värmeböljor med stort antal dödsfall som följd, fruktansvärda översvämningar och alla slag av bisarra förändringar i väderleken, Men sedan har allt återgått till det normala igen.

I min syn såg jag mycket lite av övernaturliga inslag i de drastiska förändringar vi sett hittills. Men jag ser också mycket tydligt ett gudomligt ingripande äga rum över hela världen. Det är bäst att världen förbereder sig på väderförändringar som inte kan förklaras med andra termer än ”övernaturliga”. Världen ska snart se början på födslovärkarna genom historiens mest drastiska väderförändringar, jordbävningar, fruktansvärda naturkatastrofer, som vida överträffar allt annat.

Jordskalv drabbar Förenta Staterna.
Inom en icke alltför avlägsen framtid kommer Amerika att få uppleva historiens mest tragiska jordskalv. En dag ska denna nation vackla under trycket av den största nyheten i hela den moderna historien. Det blir stora nyhetsreportage om den största och mest katastrofala jordbävningen i historien.

Detta föranleder panik och fruktan på många håll. Otvivelaktigt blir det en av de mest omtalade jordbävningar som någonsin ägt rum. TV uppskjuter alla andra program för att ge rum åt dagliga reportage.
Ett annat jordskalv, möjligen i Japan, föregår det jag ser drabba Amerika. Jag hyser inte minsta tvivel på denna kommande massiva jordbävning på vår kontinent. Den blir många gånger starkare än jordskalvet i San Francisco.

Jag är inte alls övertygad om att detta jordskalv ska äga rum i Kalifornien. Det kommer faktiskt hellre ske där det minst väntas. Detta Fruktansvärda jordskalv kan ske i ett område som annars inte är känt för jordskal. Och det når så högt på Richterskalan, att det överträffar några av de större jordbävningarna tillsammans. Jag tror också att vi senare får se ett stort jordskalv på Aleuterna, vilket resulterar i antal mindre skalv och efterskalv längs Amerikas västkust.

Utan tvivel drabbas Förenta Staterna och andra delar av världen av jordskalv med växande intensitet. Oron för jordbävningar växer sig stark under kommande år. Nyheter om regeringsskandaler, om krig och även om ekonomiska problem överskuggas fullständigt av nyheten om jordbävningar. Minuter efter att skalvet har ägt rum, vet hela landet om det och miljoner står förstummade och chockade. Tusentals människor omkommer och skadorna uppgår till svindlande belopp. Mindre jordskalv och efterskalv iakttas dagligen i hela världen. Jord bävningar blir den främsta orsaken till fruktan och bestörtning.

Jorden kommer bokstavligen att skaka, och på olika håll i världen drabbas man av et otal andra jordbävningar. Detta är en dom som vetenskapsmännen inte kan förklara. Det är ett övernaturligt ingripande i mänsklighetens angelägenheter. Det är en Guds handling och en Guds dom, vars ödeläggande följder kallar människorna till bättring och vördnad inför övernaturliga ting. Det kan slå till när som helst, och det finns ingen möjlighet att fördröja det. Människan kan bara med bävan och förundran se på när Gud demonstrerar sin kraft i jordbävningen.

De senaste skalven i Nicaragua och Mexiko var en varning från himlen att detta bara är början. Seismografiska laboratorier runt om i världen registrerar dagligen efterdyningar av nämnda jordskalv.

Inga kommentarer: