Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

lördag 25 juni 2011

United - trenden sprider sig.

http://www.vaknasverige.se/2011/05/18/united-trenden-sprider-sig/

2 Tim. 4:1 "Jag uppmanar dig allvarligt vid Gud och Kristus Jesus, som skall döma levande och döda, och inför hans uppenbarelse och hans rike: 2 predika ordet, träd fram i tid och otid, bestraffa, tillrättavisa och förmana, med allt tålamod och all undervisning.
3 Ty det skall komma en tid då människor inte längre skall stå utmed den sunda läran, utan efter sina egna begär skall de samla åt sig mängder av lärare, allteftersom det kliar dem i öronen.
4 De vägrar att lyssna till sanningen och vänder sig till myter.
5 Men var du sund och förnuftig i allt, bär ditt lidande, utför en evangelists gärning och fullgör din tjänst."

4 kommentarer:

Marguerite sa...

Ja,käre gode Gud,vart är vi på väg??? Jag blir så djupt bedrövad och samtidigt "heligt vred"!!! Vi må se till att hålla fast det vi har,så att ingen tager vår krona!!! Må ropet om Jesu snara tillkommelse ljuda över hela landet,så att folk vaknar upp ur sin sömn!!!Det är ALLVARSTIDER!!! Snart är det slutlekt och slutdansat, för "kristenheten "i det här landet.Det kommer att visa sig vad man har byggt på.Må Herren ha förbarmande med oss!!! Kram!

Anna sa...

Tack Marguerite, för din kommentar! Det som gör mig mest ont är att det är så mycket ungdomar som lockas in i detta och blir vilseförda.
Ja, verkligen, må Gud förbarma sig över oss!
Ha det gott!

Bert osså Arvid sa...

Detta är vad jag kallar syndig njutning med så kallat kristen förtecken. och det är till att lura folk. Och vilket fruktansvärt uppvaknade när man upptäcker att man hamnat i samma helvete som de man har lurat.Tänk att hela tiden bli anklagad för att det var du som lurade oss hit. Och de tar aldrig slut. Evigt förlorad. Men den som vill han komme och tage livets vatten fritt och för intet.Nu är det ännu viktigare att man gör sin kallelse och utkorelse fast för om vi så gör kan vi aldrig någonsin komma på fall eller bli lurade för Jesus lurar aldrig någon. Vidare står det att den som är fast i sitt sinne bevarar du i frid. Nu är tiden inne för oss att resa upp baneret gå till storms mot dessa otrohets byggnader som har rest medan kristenheten har varit sovande. Dessa skolor högskolor universitet idrottsanläggningar som håller på med att basunera ut sitt otrosbudskap. Men nu kommer det ett folk som beflitar sig om att göra Guds vilja kosta vad det kosta vill.

Anna sa...

Tack för din kommentar, ossi, ja, det är så viktigt att hålla sig vaken i denna tid!
Ha det gott!
/Anna