Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

fredag 17 juni 2011

Sädesfältet av Marie Bobbert 2007-01-04

Drömmen, som Marie Bobbert fick från Gud, var i september år 2000

…Läs om drömmen i sin helhet här.

(Här har jag valt ut några kortare stycken ur artikeln)

"Sädesfältet som du såg representerar kristna som var redo för att skördas i Sverige. På 70-talet var det stor väckelse och många kom till tro på mig. Men olika omständigheter som materialism och falsk religion kröp in i deras liv och folk började kompromissa. Detta gjorde att många som blev frälsta på den tiden inte kunde stå emot frestelserna. Djävulen stal säden. Många som blev frälsta under den tiden står inte längre upp för mig….


… Drömmen handlade om säden som blev förstörd och när Helig Ande talar till mig förstår jag att Han menar att säden är människor som blivit frälsta under "väckelse" åren. De kristna har tappat det som Jesus ville att vi skulle vara rotade i. Att vara rotade i Guds ord. Jesus är vinstocken och vi är grenarna. (Joh.15:1-8.)

Förbli i Mig så ska Jag förbli i dig. (1 Joh. 4:15)
Oljan har sinat betyder att smörjelsen har försvunnit från Guds hus. Vinet har tagits bort från deras munnar och drickoffer och matoffer har tagits bort från Herrens hus; Guds ord har tagits bort och böner från Guds hus har tystnat.

Glädjen har vissnat bort från människors barn: aldrig förr har så många ungdomar varit deprimerade, går till psykolog och äter depressionstabletter i Sverige som idag. Det är dags att vakna upp!!

I Joel fortsatte jag att läsa hur Gud vill att vi ska göra för att bli återupprättade:

Joel 1:13-15 ”Kläd er i säcktyg och klaga, ni präster, jämra er, ni som tjänar vid altaret. Gå in och sitt i säcktyg hela natten, ni min Guds tjänare, ty matoffer och drickoffer finns inte längre i er Guds hus.
Pålys en helig fasta, lys ut en högtidsförsamling. Samla de äldste, samla alla som bor i landet, till Herrens, er Guds, hus, och ropa till Herren. Ve oss, vilken dag! Ty Herrens dag är nära, som förödelse från den Allsmäktige kommer den.”

Gud vill att kyrkan, Guds folk, återvänder till altaret och ber, ropar, gråter till Honom för landet och för sig själv för Jesu återkomst är nära.

….. Många som var frälsta förr och som nu är avfällingar irrar omkring och kan inte hitta någonstans där de passar in. Anledningen till det är att de inte fått mat, Guds ord.

Joel 1:19-20 ”Till dig, Herre, ropar jag, ty en eld har förtärt betet i öknen och en eldslåga har förbränt träden på marken. Också de vilda djuren längtar efter dig, ty vattenbäckarna har torkat ut och en eld har förtärt betet i öknen.”

Fienden, djävulen, har förstört det som var sått. (Detta är inte Guds eld som menas här, utan fiendens eld.)

I kapitel 2 talar Herren om att vi måste vända om till Han igen och be om förlåtelse och Han kommer att resa upp ett mäktigt folk av kristna i den sista tiden som aldrig setts tidigare.

… Det kommer en ny tid där kristna kommer att användas som de aldrig använts tidigare och aldrig kommer att användas igen, vilket menas med att Jesus kommer tillbaka för att hämta oss.

… Dessa kristna kommer att vara speciellt utvalda av Gud för den här tiden. De har redan gått igenom en "öken", en ensam tid av svår prövning för att kunna stå fast i den tid som kommer, för att kunna vara effektiva för Gud i den tjänst de har fått. Gud kommer att lägga ett speciellt beskydd över dem, både framför och bakom dem. Striden som de ska strida är en andlig kamp.

… Vi kommer in i en tid då det är såååå viktigt att se till att man inte står på någon annans tjänst eller plats, att man inte är avundsjuk på någon annans tjänst eller kallelse utan att man söker Guds ansikte och ledning för sin egen tjänst. Vad vill Gud att jag ska göra?

Joel 2:11 ”Herren låter sin röst höras framför sin här. Mycket stort är hans härläger, stark är den som utför Hans order. Ty stor är Herrens dag och mycket fruktansvärd. Vem kan uthärda den?”

Vidare talar Herren om att kyrkan måste vakna upp och omvända sig och bara då kan Han återupprätta de kristna, "säden" som är förstörd!

Joel 2:12-13 ”Men nu, säger Herren, vänd om till mig av hela ert hjärta, med fasta, gråt och klagan. Riv sönder era hjärtan, inte era kläder, och vänd om till Herren, er Gud. Ty nådig och barmhärtig är Han, sen till vrede och stor i nåd, och Han ångrar det onda.”

Gud säger till sin brud, kyrka, alla kristna – att vända om till Honom igen. Kom tillbaka till Honom igen. Ångra er och bed om förlåtelse så ska ni se att Han gör det! Många kristna vill inte ge sina liv, man ger sina pengar eller sin tid i kyrkan. Men Gud vill ha våra hjärtan och inte våra materiella grejer. Han vill ha en förkrossad ande och ett överlåtet hjärta.

… Så bruden måste också förbereda sig och börja komma ut ur sitt gemak. Gud kallar oss till att fasta och omvända oss från vår synd och rena oss. Gud vill ena oss och manar oss till att be för varandra, uppmuntra varandra och älska varandra.
Kyrkan måste be för sig själv. Vi måste helga oss. Det betyder att vi tillåter Gud att bränna bort det som inte behövs i våra liv. Det är inte bekvämt och det gör ont. Vårt kött är alltid i kamp med vår ande. Gud börjar alltid med Guds folk först innan Han kan nå de ofrälsta! Han börjar alltid med Israel först!

Joel 2:17 ”Må prästerna, Herrens tjänare, gråta mellan förhuset och altaret och säga: Herre, skona ditt folk och låt inte din arvedel hånas och bli till en nidvisa bland hednafolken. Varför skulle man få säga bland folken: "Var är nu deras Gud?"

Svenska kristna hånas för sin tro och världen skrattar åt oss. Titta bara på alla kyrkor som debatterar emot varandra i pressen inför de okristna, alla olika samfund som hånas för sättet de lovsjunger Herren på och hur världen frågar: "var finns er Gud?". Så vi måste be att Gud återupprättar kyrkan i landet igen som den var tidigare. Låt oss komma tillsammans och be för landet, kyrkan och innevånarna.

Sedan kommer löftet från Gud vad Han ska göra när han återupprättar kyrkan:
Joel 2:18-19 ”Då fylldes Herren av nitälskan till för sitt land, och Han förbarmade sig över sitt folk. Herren svarade och sade till sitt folk: Se, jag ska sända er säd och vin och olja, så att ni blir mätta. Och jag skall inte längre låta hednafolken förakta er.”

… Vi behöver inte vara modlösa och misströsta längre, utan vi kan glädjas åt det som ska komma!! Han kommer att skicka en väckelse som tidigare!! Men detta kommer att bli den sista innan Hans återkomst. Han har lovat att besöka oss igen! Om vi är lydiga!...

… Gud lovar att om man följer Hans order så kommer vi att bli återupprättade på alla områden! Allt det som djävulen har stulit kommer vi att få tillbaka! Vi kommer att ha mer än vi orkar ta emot!...

… Gud säger att efter allt detta, så kommer Hans Ande att ta över! Detta förklarar hur vi inte kommer att kunna så igen (evangelisera till alla) innan Han kommer tillbaka. Han kommer att skicka sin Ande till att ta in den sista skörden. Folk kommer helt plötsligt bara att få syndanöd och omvända sig, vi kommer att få höra otroliga vittnesbörd och mirakel i Sverige som aldrig förr. Vi har varit för tröga att gå när Han har kallat oss. Tiden håller på att rinna ut. Ja, Han är förlåtande och ger oss en andra chans, men snart får vi inga mer chanser. Då kommer Han att komma tillbaka!

I Kapitel 3 läser vi vidare om hur Gud kallar till strid och vad Gud ska göra med dem som inte vill lyssna. Det talar också om hur enheten i kyrkan kommer att hela de ofrälsta i världen!!!

… Kalla till helig strid menas med andlig krigföring. Det finns ett krig i himlarymderna och vi måste ta upp våra vapen (Guds ord) för att kunna stå emot djävulens planer…

Joel 3:18 ”Och det skall ske på den tiden att bergen skall drypa av druvsaft och höjderna flöda av mjölk. Alla bäckar i Juda skall flöda av vatten. En källa skall utgå från Herrens hus och vattna Akaciedalen.

Det står att "en källa ska utgå från Herrens hus och vattna Akaciedalen". Med detta menas att Gud kommer att genom hela denna process att ena kyrkan så att alla kan se kärleken i "Herrens hus" och det kommer att räcka mer än nog för dem som står utanför kyrkan (Akaciedalen).
Härigenom kommer de se att "ni är mina lärjungar när ni älskar varandra".

Hämtat från: http://www.tidenstecken.se/profsaedesfaeltet.htm

Inga kommentarer: