Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

måndag 27 juni 2011

Svenskfinanseriad hatkultur, av Paul Widen.

Skrämmande läsning om svenskfinansierat Israelhat och judehat. Må Gud förlåta Sveriges regering dessa ondskefulla handligar mot Guds egendomsfolk, Israel och det judiska folket! Läs artikeln i sin helhet här:  http://nyheter.paulwiden.se/?p=535 

UD:s Hemsida:
”Sverige är en av de största givarna till palestinierna och stödet uppgår till ca 700 miljoner kronor under 2011. Stödet syftar till att främja palestinskt statsbyggande och lindra de humanitära konsekvenserna av den israelisk-palestinska konflikten”


Paul Widens hemsida:   ”Det palestinska samhället är, tack vare den Palestinska myndigheten, impregnerat på alla plan av hat mot Israel. Budskapet är detsamma på politiska möten som i skolböcker, i moskéer och kyrkor, i tidningar, TV, radio och på internet.
Det sprids helt öppet i alla tillgängliga fora och är systematiskt och metodiskt. Slutsats: ”Uppviglingen överensstämmer med huvudkomponenterna i det palestinska narrativet: förnekelse av all koppling mellan det judiska folket och Landet Israel, samt fast beslutsamhet att nå det nationella palestinska målet genom en utdragen kamp.

Det riktigt vidriga med allt detta är att det är vi som betalar för hatkalaset. 700 miljoner svenska skattekronor pumpas in i det palestinska samhället varje år för att ”att främja palestinskt statsbyggande och lindra de humanitära konsekvenserna av den israelisk-palestinska konflikten” som det heter på UD:s hemsida.

Detta borde inte bara vara en fråga för svenskar som identifierar sig som proisraeliska.
Alla svenskar, oavsett var deras sympatier ligger i konflikten, borde kunna enas om att kräva ett omedelbart stopp av allt bistånd till den Palestinska myndigheten tills denna systematiska, statskontrollerade uppvigling mot Israel och det judiska folket helt har upphört.
Tills detta sker är alla svenska skattebetalare moraliskt medskyldiga till den hatkultur som sprids i det palestinska samhället på Västbanken.
Tanken borde göra oss alla riktigt, riktigt illamående.”

Hämtat från:  http://nyheter.paulwiden.se/?p=535

Inga kommentarer: