Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

fredag 15 juni 2012

Krister Renard: "Den svenska kulturdräggen – Europas byfånar"

Källa: http://gluefox.blogspot.se/2012/06/den-svenska-kulturdraggen-europas.html
Torsdagen den 14:e juni 2012

Citat: "Idag tänkte jag författa ett litet annorlunda blogginlägg. Ofta använder jag begrepp som politisk korrekthet, Godhetskören och liknande i mina artiklar. Dock handlar det jag skriver sällan direkt om dessa företeelser, utan detta är något jag kommer in på när jag avhandlar mer konkreta ämnen (som Israel, abort etc).
Den här gången tänker jag diskutera den politiska korrektheten själv. Inte så mycket vad den innebär, det har jag förklarat, och gett exempel på, i många andra artiklar, utan mer vad dess bakomliggande orsaker är (observera, elakhetsfaktorn i nedanstående artikel är ganska hög, så tag på säkerhetsbältet och glöm inte hjärtmedicinen).

Frågeställningen är sålunda: Vad kommer det sig att det i en demokrati som Sverige (gäller också många andra europeiska länder) är förbjudet att diskutera vissa frågor? Massmedia, ja hela det offentliga rummet, försöker tiga ihjäl vissa frågeställningar.
Även på det privata planet är det svårt att få en seriös och öppen diskussion i känsliga ämnen. Folk blir upprörda, ledsna och arga om man kommer med vissa påståenden eller ställer vissa frågor. Eller om man uttrycker tvivel på vissa allmänt accepterade åsikter. Det finns utan tvekan en stark, självpåtagen åsiktscensur i vårt land..."
Läs vidare här >>

Kan läsaren förklara för mig varför SD:s logga saknas ovan? SD är fjärde största partiet i Sverige enligt så gott som alla opinionsundersökningar (några gånger har SD hamnat på tredje plats). SVT – public service, jo jag tackar jag! Oavsett vad man tycker om SD så visar bilden ovan att Sverige inte är en verklig demokrati och att SVT inte är public service utan politically correct service!

Inga kommentarer: