Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

fredag 3 februari 2012

Fundering kring Yitzhak Kaduris “messiasprofetia"

Källa:  http://berndtisaksson.dinstudio.se/blog_210.html 
2012-02-02
Kaduri
"Ariel Sharon, Israels ”store” premiärminister är en märklig och mytomspunnen man. Han har nu legat i koma i 6 år!!! Sedan januari 2006 ligger han i ett vegetativt tillstånd.
Den judiske rabbin i Israel, Yitzhak Kaduri, som själv dog 2006 i en ålder av 108 år har profeterat om att Messias ska komma tillbaka en kort tid efter det att Ariel Sharon dör.
Observera att det inte är en kristen profetia. Tidningen Flammor har en artikel om Yitshak Kaduris och hans profetia här>> http://www.flammor.com/profetior/profetia051.htm

Personligen tänker jag att den profetian kan vara en ockult profetia som inte handlar om Jesus och hans tillkommelse utan om hur Antikrist, den falske Messias, kommer träda fram en kort tid efter Ariel Sharons död, och bli mottagen av världen inklusive av många judar i tron att det är judarnas Messias som äntligen kommit.

Yitzhak Kaduri var mycket stor och respekterad bland de ortodoxa judarna och hans profetia om Messias ankomst strax efter Ariel Sharons död, kommer säkert bädda för att de kommer vara mottagliga för en messiasgestalt, och bli bedragna. Antikrist kommer att träda fram och bedra jordens inbyggare, med lögnens alla under och tecken...
Läs vidare här>> http://berndtisaksson.dinstudio.se/blog_210.html 

Inga kommentarer: