Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

onsdag 2 maj 2012

Dagen ledare: Demonstrera mot förföljelse av kristna!

Jesus-manifestation
Demonstration mot förföljelse av de kristna borde väl vara ett självklart uppdrag för Jesus-manifestationen 2012!

Publicerad: 2012-04-30 13:38
Källa: http://www.dagen.se/blogg/ledarblogg/2012/04/demonstrera-mot-forfoljelse-av-kristna 

Birger Thureson
"Den 29 april rapporterade medierna om en ny terrorattack mot gudstjänstfirande kristna i norra Nigeria, denna gång i staden Kano. Inge officiella dödssiffror har meddelats, men rapportörer talar om 10-15 döda. Kanske var det betydligt fler.

Bakom dådet står med stor säkerhet den islamiska gruppen Boko Haram, som enligt TT dödat hundratals civila hittills i år. ”Den militanta islamistiska gruppen har i flera år angripit kristna i Nigeria”, heter det i TT-rapporten.



Boko Haram har som mål att fördriva de kristna från norra Nigeria. Kyrkor bränns och kristna mördas. Brutaliteten tycks inte veta några gränser. Open Doors uppger på sin hemsida, att uppskattningsvis 1000 människor dog i fjol som en följd av förföljelserna..."
Läs vidare här >>

2 kommentarer:

Unknown sa...

Bravo! Kul att se att det finns fler kristna som är observanta och genuint intresserade över förföljda kristnas situation i den av världen som många inte vill se, t o m bland många kristna

Anna sa...

Tack för din kommentar, Tony. Det är väl så att när kärleken kallnar hos många av de kristna, så avtar också medkänslan med de nödlidande. Empati ersätts med apati och egofixering.