Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

tisdag 29 maj 2012

Håll er vakna Guds folk, och låt er inte luras in i Antikrists förrädiska fälla!

Under påvemaktens kontroll?
Det vi ser hända nu i den kristna världen är förförelser och åter förförelser, för att så många som möjligt ska överge Bibelns Sanningar och den sunda Gudstron och istället låta sig förföras bort från den sanna relationen med Gud och tron på Hans Ord.

Det sanna Livet med Kristus handlar i grunden om vår egen RELATION med Fadern, Sonen och den Helige Ande, det handlar inte om att organisera sig i en ekumenisk enhet med alla världens religioner. För att kunna stå fasta i vår egen Gudsrelation i den här tiden, så gäller det mer än någonting annat att vi är fast rotade i Guds Ord och kan vår Bibel så att vi kan avgöra vad som är sant eller falskt utifrån vad Guds Ord säger. Det är absolut LIVSVIKTIGT för vår andliga överlevnad i dessa sista dagar, att Guds Ord får vara ”våra fötters lykta och ett ljus på vår stig” (Ps. 119:105)!


Luk. 17:1 ”Jesus sade till sina lärjungar: "Förförelser måste komma, men ve den genom vilken de kommer!
2 Det vore bättre för honom att en kvarnsten lades om hans hals och han kastades i havet än att han vilseleder en av dessa små.”

Jätteviktigt är att ha den andliga vapenrustningen för att kunna stå emot djävulens listiga angrepp!

Den andliga vapenrustningen
Ef. 6:10 ”Till sist, bli starka i Herren och i hans väldiga kraft.
11 Tag på er hela Guds vapenrustning, så att ni kan stå emot djävulens listiga angrepp.
12 Ty vi strider inte mot kött och blod utan mot furstar och väldigheter och världshärskare här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarna.
13 Tag därför på er hela Guds vapenrustning, så att ni kan stå emot på den onda dagen och behålla fältet, sedan ni fullgjort allt.
14 Stå alltså fasta, spänn på er sanningen som bälte kring era höfter och kläd er i rättfärdighetens pansar
15 och sätt som skor på era fötter den beredskap som fridens evangelium ger.
16 Tag dessutom trons sköld. Med den kan ni släcka den ondes alla brinnande pilar.
17 Tag emot frälsningens hjälm och Andens svärd som är Guds ord.
18 Gör detta under ständig åkallan och bön och bed alltid i Anden. Vaka därför och håll ut i bön för alla de heliga.”

Läs även: http://vartdagligabrod.blogspot.se/2012/03/varning-for-falska-profeter-av-david.html

*****************************

Dagen: "Ändring i Bibeln leder till konflikt".
”Den amerikanska pingströrelsen Assemblies of God hotar att säga upp samarbetet med bibelöversättarorganisationen Wycliffe. Konflikten rör ett förslag om att byta ut "Fader", "Son" och "Guds son" mot andra begrepp för att underlätta muslimers förståelse av Bibeln...”

Det är en oerhörd styggelse att ens ha i åtanke att börja ändra i Guds Ord så det ska passa främmande gudars läror. Det visar sig här väldigt tydligt att Wycliffe går Antikrists ärenden, för det är bara sataniska krafter som ligger bakom detta!

*****************************
Dagen: Vart är Ekman på väg att leda sina får?

Vi har nog fått svaret på detta nu med inriktningen för trosrörelsen:
”Ett synligt Petrusämbete räddar mänskligheten!” 

Läs även:
http://aletheia.se/2012/05/28/ulf-ekman-lamna-det-som-ni-trott-pa/ 

*****************************
Pingströrelsen verkar också ha också valt samma inriktning som trosrörelsen att enas under påven, ”den stora skökan” som det står om i Bibeln.

Upp. 19:1 ”Sedan hörde jag liksom en mäktig röst från en stor skara i himlen säga: "Halleluja! Frälsningen och äran och makten tillhör vår Gud,
2 ty sanna och rättfärdiga är hans domar. Han har dömt den stora skökan som fördärvade jorden med sin otukt, och han har utkrävt hämnd på henne för sina tjänares blod."

Dagen: "Pelle Hörmark vald till SKR:s ordförande".
För första gången är en pingstledare ordförande i Sveriges kristna råd.
”Presidiet består av fyra representanter från de olika kyrkofamiljer-na - katolska, ortodoxa, lutherska och frikyrkliga”

*******************
Målet är att alla religioner ska samlas under ett tak för att enas under påven och i slutändan ett totalt enande under Antikrist.
*******************
http://www.skr.org/download/18.1ede21135cb11a22712cc/Religions-+och+yttrandefrihet%2C+undertecknat+uttalande+av+SIR.pdf 

SKR: Kyrkornas världsråd
Påvliga rådet för interreligiös dialog
Evangeliska världsalliansen
****************************

Här följer en del mycket tänkvärda sanningar utifrån Guds Ord
Källa: http://www.algonet.se/~allan-sv/SIDA42.HTM

”Snart ska Herren vedergälla den stora skökan för hennes gärningar. Därför säger han till sitt folk:

Jer. 51:6 Fly ut ur Babel! Var och en må rädda sitt liv, så att ni inte går under genom dess missgärning. Ty detta är för HERREN en hämndens tid då han vedergäller Babel vad det har gjort.”

Jer. 50:28 ”Lyssna till flyktingarna som söker rädda sig ut ur Babels land, för att i Sion förkunna HERRENS, vår Guds, hämnd, hämnden för hans tempel.”

Jes. 52:11 ”Drag bort! Drag bort! Gå ut därifrån! Rör inte vid något orent! Gå ut från henne, rena er, ni som bär HERRENS kärl.
12 Ni skall inte gå ut med hast och inte vandra bort som flyktingar, ty HERREN går framför er, och Israels Gud avslutar ert tåg.”

Vi behöver alltså inte fly i panik. Ty Herren är med oss. Men detta förutsätter att vi lämnar det religiösa skökoväsendet i god tid. När Sodom och Gomorra förstördes så måste Lot fly för sitt liv därifrån. 1 Mos. 19:e kapitel.
Tänk om Lot hade lämnat Sodom några månader tidigare, då kunde han ha tagit det betydligt lugnare, och han kunde haft både sin hustru och sina ägodelar i behåll. Men just därför att han dröjde kvar så länge, så blev han till slut tvungen att fly för sitt liv därifrån.

Alldeles på samma sätt skall det ske den dag, då Människosonen uppenbaras. Luk. 17:24-37. När Guds församling har dragit ut ifrån Babylon, då kommer Guds dom omedelbart över den stora skökan. Då blir det stor glädje i himmelen.
En stor skara ska då prisa Gud och säga: Halleluja! Frälsningen och äran och makten tillhör vår Gud. Ty rätta och rättfärdiga är hans domar; han har dömt den stora skökan, som fördärvade jorden genom sin otukt, och han har utkrävt sina tjänares blod av hennes hand.”

2 Kor. 6:14 ”Gå inte som omaka par i ok med dem som inte tror. Vad har väl rättfärdighet med orättfärdighet att göra? Eller vad har ljus gemensamt med mörker?
15 Hur kan Kristus och Beliar komma överens? Eller vad kan den som tror dela med den som inte tror?
16 Vad kan ett Guds tempel ha för gemenskap med avgudarna? Vi är den levande Gudens tempel, ty Gud har sagt: Jag skall bo hos dem och vandra med dem, och jag skall vara deras Gud, och de skall vara mitt folk.
17 Därför säger Herren: Gå ut från dem och skilj er från dem och rör inte vid något orent. Då skall jag ta emot er,
18 och jag skall vara er Fader, och ni skall vara mina söner och döttrar, säger Herren, den Allsmäktige.”

Upp. 18:4 ”Och jag hörde en annan röst från himlen säga: "Gå ut från henne, mitt folk, så att ni inte tar del i hennes synder och drabbas av hennes plågor”.

Att inte åtlyda denna Herrens befallning, är att göra sig medskyldig till Skökans synder och att få del av den dom som drabbar henne.

Detta Herrens väckelsebudskap i Upp. 18:4, är ju också en profetisk förutsägelse att Guds församling i den yttersta tiden befinner sig i detta skökoväsen som kallas det stora Babylon. Men detta innebär inte att Gud tillräknar församlingen Skökans synder. Men att inte åtlyda Herrens befallning, och att inte dra ut ifrån skökoväsendet, fastän man har fått kunskap om sanningen, det är att göra sig själv delaktig i Skökans synder och att få sin del av hennes plågor.”

2 kommentarer:

Marguerite sa...

Anna,,,må Herren rikligen välsigna dig,,,du är en väktare på muren,ett salt i förruttnelsen och ett ljus i detta mörka land,som så helt har avfallit ifrån Herren...
AMEN,säger jag till det som du skriver,,,förtröttas icke - jag beder för dig...
Fridshälsningar!!!

Anna sa...

Tack Marguerite!
Det är med både förvåning och stor sorg man ser all denna vilsenhet i kristenheten i dag, där många inte alls ser, eller kanske ens vill se allvaret i att dras med i all denna falska enhet som leder till Rom och underkastelse under påvemakten.
Må Gud förbarma sig över oss och vårt land!
Gud välsigne dig!