Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

lördag 16 augusti 2014

Islamister och HBTQ-personer har blivit Sveriges "heliga kor" som inte får kritiseras!

Vem styr "skutan" Sverige?

"Den du inte får kritisera är den som styr dig" 

Ingrid Carlqvist 29 juli, 2014

Citat: "Vem eller vilka styr Sverige? Fredrik Reinfeldt? Riksdagen? Eller finns det i själva verket grupper som i skydd av sin uppnådda status som omöjliga att kritisera, kan härja runt precis som de vill? Definitivt det sistnämnda.

Citat: ”För att avgöra vilka som verkligen styr ett samhälle, behöver man bara ställa sig denna fråga: Vilka får jag inte kritisera?”
Citat: "Dem man inte får kritisera kan utvecklas i vilken förfärlig riktning som helst, helt i det tysta. Och det är mycket, mycket farligt. Allt makt korrumperar och utan kritisk granskning av också den inofficiella makten, rasar demokratin samman.

I dagens Sverige finns två grupper som definitivt inte får kritiseras – muslimer och hbtq-personer. All kritik mot dessa avfärdas genast som islamofobisk och homofobisk, och kritikern ifråga blir överöst av okvädningsord på såväl sociala medier som i mainstream-medierna.


Många har uppskattat Dispatch Internationals granskning av RFSL och Pridefestivalen, medan andra helt oriktigt påstår att vi med dessa artiklar utsätter hbtq-personer för hat och förtryck. Det är milt sagt ett idiotiskt förhållningssätt, och dessutom ovärdigt. Att kritisera människor som så tydligt utnyttjar sin självutnämnda offerposition för att styra det offentliga samtalet, är en demokratisk skyldighet och visar dessutom på respekt för de kritiserade."

Citat: "Tyvärr har öppen kritik av de utvalda grupperna blivit en farlig sysselsättning i Sverige. Den före detta muslimen Mona Walter måste nu gå under jorden för att hon öppet kritiserar islam och avslöjar vad som faktiskt sker i moskéer och muslimska kretsar.
http://www.dagen.se/nyheter/gar-under-jorden-efter-islamkritik/ "

Den kanske mest skyddade och omhuldade gruppen i Sverige just nu är de så kallade hbtq-människorna. Minsta lilla kritik mot deras livsstil, deras enorma inflytande på samhällsdebatten och det faktum att Pride med sin 13-årsgräns självklart är ett paradis för pedofiler/hebefiler, leder till ramaskrin och brösttoner man knappt trodde fanns. Således anklagade operasångaren Rickard Söderberg (GayTenor på Twitter) mig för att ha ”blod på mina händer”, för att jag kritiskt granskat Pride i ett antal artiklar."

Citat: "I själva verket är det medlemmarna av Sveriges nya frälsegrupper (muslimer och hbtq-personer) som trakasserar och hotar oss som står för fri och öppen granskning av alla slags fenomen och maktkoncentrationer i landet. Men det kommer sannolikt att dröja många år innan en majoritet av befolkningen upptäcker detta. Och då kan det vara för sent att styra bort från det totalitära samhälle vi går med stormsteg in i."

***************************
Reflektion: Efter att ha läst ovanstående, utomordentligt klarsynta artikel av Ingrid Carlqvist, så kan man ana ett samband med oviljan hos makthavare ( inkl. Migrationsverket) att engagera sig i de kristnas och yazidiernas fruktansvärda situation i Irak. 
islamister och hbtq-personer hatar allt vad sann kristendom står för och dessutom tillåtits skaffa sig hur mycket makt som helst genom att hota och trakassera de som kritiserar dem, så kan man nog inte förvänta sig att de skulle ställa upp för de förföljda kristna i Irak. 
Det samhälle vi lever i håller på att ruttna sönder inifrån när ondskan på detta sätt tillåts visa sitt fula tryne.

****************************

Migrationsverket fortsätter att utvisa yazidier 2 min 17 sek

http://www.svtplay.se/klipp/2247387/migrationsverket-fortsatter-att-utvisa-yazidier
Citat: "Oroligheterna fortsätter i norra Irak. Trots det är Migrationsverket berett att utvisa yazidier dit, den minoritetsgrupp som blivit förföljd och utsatt för hemska övergrepp av den militanta islamistiska gruppen Isis."

Reflektion: Migrationsverket beter sig ju som om de vore i allians med islamistiska krafter som bestämmer vilka som får stanna och vilka som ska utvisas.

***************************

Nuri Kino: ”Bildts och Reinfeldts tystnad är skamlig”

http://www.dagen.se/nyheter/bildts-och-reinfeldts-tystnad-ar-skamlig/
Den svensk-assyriska frilansjournalisten och Mellanösternexperten Nuri Kino är i USA för att kräva att omvärlden agerar för kristna i Irak.– Situationen är mycket alarmerande och det får vara slut på tomma ord, säger han till Dagen.

Citat: "Upprop på sociala medier
– Många tycker uppenbarligen att det är en för känslig fråga. De är väldigt rädda för att bli utpekade som islamofober, speciellt under ett valår.
När Nuri Kino insåg att uppgiften var övermäktig startade han i stället ett upprop på Facebook och Twitter. Och där blev gensvaret stort. På kort tid valde människor i drygt tio länder att ansluta sig till uppropet som snart ändrade namn från ”a Call for Action” till ”a Demand for Action”.

– Vi har bett om hjälp i många år. Men nu ber vi inte längre, nu kräver vi att omvärlden agerar. Nineveslätten i norra Irak är ett område, ungefär lika stort som Gotland, där etniska och religiösa grupper, såsom kristna assyrier, är koncentrerade. Det är en mycket utsatt grupp som behöver internationellt skydd, ett ”safe haven”, nu innan det är för sent, säger Nuri Kino, som även är mycket kritisk till utrikesminister Carl Bildts agerande.
 Bildts och statsminister Reinfeldts tystnad om situationen är skamlig."

Historiskt samarbete
På senare år har hundratusentals kristna assyrier, som också kallas kaldéer och syrianer, flytt från Irak."

Citat: "– Situationen har varit alarmerande i många år. Det som nu krävs är precis det som krävdes för att skydda kurderna. De fick en frizon i norra Irak under FN-skydd, säger Nuri Kino.
– FN, USA och resten av världen måste ingripa innan det är för sent."


2 kommentarer:

Moonshadow W. sa...

TACK for denna artikel som beskriver sanningen. Man KVÄVS av dagens intolerans mot kristna värden. Du beskriver det perfekt.

vdb sa...

Tack Moonshadow W, för din kommentar. Gud välsigne dig!