Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

torsdag 21 augusti 2014

Socialdemokraterna samarbetar med Sveriges muslimska råd

Bevisat samarbete mellan Socialdemokraterna och Sveriges muslimska råd.

*************
Reflektion: Carina Hägg (S) hade rätt i sitt påstående ang. samarbetet mellan S och SMR.
Det är skrämmande att se hur Sveriges folkvalda politiker hela tiden viker sig för islamistiska krafter, när man samtidigt ser hur fruktansvärda övergrepp som begås av islamister världen över. 

Detta om något borde väl ändå vara en ögonöppnare för den politiska eliten i vårt land, kan man tycka. När ska de aningslösa ledarna vakna upp och börja inse faran med detta?

**************
Citat: ”Socialdemokraterna har i en skriven överenskommelse lovat Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor.


I dokumentet som Expressen.se i dag kan visa finns också specificerat vilka politiska frågor som S-föreningen Tro och solidaritet ska hjälpa SMR att få igenom - bland annat lagstiftade muslimska helgdagar och statlig imamutbildning.


- Det är självklart problematiskt att samarbeta med personer som har helt andra åsikter, men det innebär inte att man inte kan lyssna på dem och ta till sig av sådant som är vettigt, säger Peter Weiderud, ordförande i Tro och solidaritet.”

Citat: ”Carina Hägg ser det som en revansch att det nu kommer fram att det faktiskt finns en skriftlig överenskommelse mellan en muslimsk organisation och Tro och solidaritet.

- Socialdemokraternas samarbete med islamister handlar om makt, den politiska dagordningen och mandat. Jag är oerhört glad att avtalet avslöjats. Det visar samtidigt att grunden till varför jag sparkas var en lögn. Nu måste partiledningen rensa upp, säger hon.”

********************************
Rapport om Broderskap och Sveriges muslimska råd (pdf)
http://media2.blogg.trosolidaritet.se/2013/12/rapport-broderskap-o-Sv-muslimska-r%C3%A5d-99.pdf
 
********************************
Carina Hägg stryks från riksdagslistan

Inga kommentarer: