Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

onsdag 6 juli 2011

Gud kallar oss till ett heligt liv!



Profetisk syn av Bill Stenberg:

”Vikten av att leva ett heligt och ärligt liv inför Herren”.
-Herrens tilltal: ”Kom till mitt altare med allt vad du äger, och är, och har, och blir, för utan helgelse får du aldrig se mig”

Hebr. 12:12-14 ”Styrk därför kraftlösa händer och svaga knän. Gör stigarna raka för era fötter, så att den fot som haltar inte går ur led utan i stället blir botad. Sträva efter frid med alla och efter helgelse. Ty utan helgelse kommer ingen att se Herren.”


(Martyrernas själar)

Upp. 6:9-11 ”När Lammet bröt det femte sigillet, såg jag under altaret deras själar som hade blivit slaktade för Guds ords skull och för det vittnesbörd som de hade.
De ropade med hög röst: "Herre, du som är helig och sannfärdig, hur länge skall det dröja innan du dömer jordens invånare och utkräver hämnd för vårt blod?"
Och åt var och en av dem gavs en vit klädnad, och de blev uppmanade att vara stilla ännu en liten tid, tills antalet av deras medtjänare och bröder, som skulle dödas liksom de, hade blivit fullt.”

************************
Del 2:
-Vi kan inte tjäna Gud i vår egen kraft. Herren vill först att vi ska lära känna Honom i våra hjärtan, sen är det Han som bestämmer när tiden är inne att gå ut i tjänst.-

Gal. 4:1-2 ”Jag menar: så länge arvingen är omyndig, är det ingen skillnad alls mellan honom och en slav, fast han äger allt. Han står under förmyndare och förvaltare fram till den dag som hans far har bestämt.”

Inga kommentarer: