Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

måndag 8 augusti 2011

Fräls Sverige från ondo!



”KD- politiker får regnbågspris http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=271869
”Tre kristdemokratiska politiker har av RFSL Stockholm tilldelats det så kallade Regnbågspriset. Magnus Kolsjö, Erik Slottner och Caroline Szyber får priset för att de "starkt drivit frågor som avskaffande av tvångssterilisering vid könsbyte och rätten till adoption för samkönade par".

Riksdagsledamoten Tuve Skånberg menar att priset bekräftar att de tre KD-politikerna inte är med i Pridefestivalen för att representera sitt parti. De är hbt-aktivister som vill förändra kristdemokratisk politik i enlighet med RFSL:s agenda, menar Skånberg.”


All heder åt Tuve Skånberg som har modet att säga ett sanningens ord! Vi behöver politiker som har modet att stå upp för rättfärdigheten i detta land!
Gud välsigne Tuve Skånberg!

Som Guds folk är vi satta här på jorden för att utgöra en skillnad. Om vi vill se Guds Rikes utbredande kan vi inte kapitulera och lägga oss platt för de krafter i samhället som vill avveckla allt vad rättfärdighet står för, och slå in på en väg där det perversa ska upphöjas och äras.
Ju mer perverst desto mer hyllat.
Vi som är kristna och har tagit emot den Helige Ande i våra liv, vi är tempel åt den Helige Ande, och detta tempel ska inte orenas med allsköns perversiteter och annan synd som är till skada för kroppen. Vi ska vårda våra tempel, säger Gud i sitt Ord.
**********************************

Kroppen är den helige Andes tempel
1 Kor. 6:12 Allt är tillåtet för mig, men allt är inte nyttigt. Allt är tillåtet för mig, men jag skall inte låta något ta makten över mig.
13 Maten är till för magen och magen för maten, och båda skall Gud göra slut på. Men kroppen är inte till för otukt utan för Herren, och Herren för kroppen.
14 Gud har uppväckt Herren, och genom sin makt skall han också uppväcka oss.
15 Vet ni inte att era kroppar är Kristi lemmar? Skall jag ta Kristi lemmar och göra dem till en skökas lemmar? Nej, naturligtvis inte!
16 Eller vet ni inte att den som förenar sig med en sköka är en kropp med henne? Det heter: De två skall bli ett kött.*
17 Men den som är förenad med Herren är en ande med honom.
18 Fly bort från otukten! All annan synd som en människa begår är utanför kroppen, men den otuktige syndar mot sin egen kropp.
19 Eller vet ni inte att er kropp är ett tempel åt den helige Ande, som bor i er och som ni har fått av Gud, och att ni inte tillhör er själva?
20 Ni har blivit köpta och priset är betalt. Så förhärliga då Gud i er kropp!

Jud. 1:12 ”De är smutsfläckar vid era kärleksmåltider, dessa som utan att skämmas festar tillsammans med er och tar för sig. De är moln utan vatten som drivs bort av vindarna, de är träd utan frukt på senhösten, dubbelt döda, uppryckta med rötterna.
13 De är vilda havsvågor, som kastar upp sina skändligheters skum, de är irrande stjärnor, åt vilka det svarta mörkret är förvarat för evigt.
14 Om dem har också Hanok i det sjunde släktledet efter Adam profeterat: "Se, Herren kommer med sina mångtusen heliga
15 för att hålla dom över alla och straffa alla för de gudlösa gärningar som de har begått och för alla de hårda ord som dessa gudlösa syndare har talat mot honom."
16 De knotar och klagar och följer sina begär. De är stora i orden och smickrar dem som de kan ha nytta av.
17 Men ni, mina älskade, kom ihåg vad som är förutsagt av vår Herre Jesu Kristi apostlar.
18 De sade till er: "I den sista tiden skall det finnas människor som hånar och följer sina egna gudlösa begär."
19 Det är dessa som vållar splittring, de som är oandliga och som inte har Guds Ande.”

Inga kommentarer: