Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

lördag 7 november 2015

Sammanfattning av 2030 Agenda och Den Nya Världsordningen NWO



NWO och migrationskrisen (Obs! Profan Blogg)
Reflektion: Mycket intressant läsning!
Källa: Ohlins
Citat från Ohlins: "Den här artikeln, (av Peter Krabbe,) förklarar på ett tydligt sätt vad Agenda 21 handlar om och att det finns en agenda som driver på migrations- och flyktingströmmen. Vi tar inte ansvar för vad det i övrigt skrivs på den här bloggen. Men som Jesus sa.. "stenarna ropar..." 

Luk 19:40 Han svarade: "Jag säger er att om de tiger, kommer stenarna att ropa." 
 
Men vi skall vara på det klara med att Herren kan använda detta för människors frälsning. 


1 Tim. 2:1 ”Först av allt uppmanar jag till bön och åkallan, förbön och tacksägelse för alla människor,
2 för kungar och alla i ledande ställning, så att vi kan föra ett lugnt och stilla liv på allt sätt gudfruktigt och värdigt.
3 Sådant är rätt och behagar Gud, vår Frälsare,
4 som vill att alla människor skall bli frälsta och komma till insikt om sanningen.”



Citat från Peter Krabbes blogg: "Redan i dag har regeringen möjlighet att besluta om planföreläggande enligt 11 kap. 15-16 §§ PBL för en viss kommun. Hittills har det mig veterligt inte använts alls, men alla måste veta att dessa ”krigslagar” nu dammas av för att kunna sättas i bruk med kort varsel. 

Allt detta sker i spåren av Agenda 2030, som syftar till ”en omfördelning av världens resurser”, något som bara kan ske mot bakgrund av en socialistisk grundsyn. Ledorden för en sådan omfördelning är inskränkning av yttrandefriheten och ökad kontroll av individens tankar och handlingar.

Detta införs nu i Sverige i en omfattning som ännu inte kan ses i något annat s.k. civiliserat land. Migrationen är en konsekvens av ett globalt maktspel som är förutbestämt och oåterkalleligt. Men hur många inser att många vardagliga företeelser som inträffar samtidigt i Sverige är en del av samma maktspel, ett maktspel som våra politiker redan tappat kontrollen över? Jag skall i fortsättningen ta upp även några andra av dessa företeelser till granskning." >>
 
Här är en del läsvärda bloggposter av samme person
Svenska regeringens vapen mot sina egna medborgare, del 1
Svenska regeringens vapen mot sina egna medborgare, del 2
2030 Agenda och Maktens Män– hur hänger det ihop? Del 1
2030 Agenda och Maktens Män – kanske hänger det ihop så här! Del 2
Efter regn kommer sol >>

Citat från Peter Krabbes blogg "I Agendans namn kan vi lägga samman de anmärkningsvärda iakttagelserna att civilminister Shekarabi från Iran kommer att ha huvudansvaret för genomförandet i Sverige, medan bostadsminister Kaplan från Turkiet kommer att få ansvaret för att ändra vår bygglagstiftning efter direktiven i Habitat III. Att det svenska folket skall bli passiva åskådare till detta är helt i linje med Agendans filosofi om mångkultur och migration.

Att vårt nya samhällssystem därmed kommer att appliceras av invandrare från muslimska länder är en osannolik men verklig konstruktion som Alliansen accepterar utan invändningar. Svensken vandrar leende till stupstocken…

Sverige har haft en helt annan drivande inverkan på tillkomsten av FN:s Agenda än vad jag trodde inledningsvis, allt storvulet prat om Sverige som moralisk stormakt och nödvändigheten av att Sverige skall sitta i FN:s säkerhetsråd grundar sig på ett långvarigt engagemang för att presentera Sverige som global modell för Det Goda Samhället. (LÄS NYA VÄRLDSORDNINGEN) 

Hybrisen bröt ut redan under Reinfeldts tid i MUF, då han sannolikt stod under ett bestående inflytande av Romklubben, där partikollegan Wijkman var en viktig person. De första spåren kunde skönjas under FN:s möte i Rio 1992, då Agenda 21 klubbades igenom. 

Men först måste naturligtvis Sverige omvandlas för att kunna vara pilotprojekt för övriga världen. Invandringen har varit en viktig del av detta. Vi skall visa att mångkultur fungerar, trots att de globala erfarenheterna visar på raka motsatsen. Men skam den som ger sig. Genom svenska skattepengar har rikligt med smörjmedel östs över FN.

När bubblan brast vid valet 2014 var Löfvén snabb med att ta över konceptet, några åsiktskillnader mellan Alliansen och vänsterblocket fanns knappt och med hjälp av DÖ försökte man permanenta det fortsatta samarbetet i gott samförstånd. Det spelade ingen roll vem som bildar regering, Agendan är gemensam och global. 

En samlad väljarkår förstår ingenting. Vi skall ha Ordning och Reda säger Kinberg Batra. Vi skall ha Ordning och Reda upprepar Löfvén. I detta mantra ingår att tysta oppositionen bland folket, så Yttrandefrihetslagen inskränks med hjälp av en ny Hatbrottslag, där alla negativa attityder till mångkulturalismen förbjuds.
Migrationen påskyndas genom att annonser i tredje världens tidningar uppmanar till invandring till Sverige, bidragsnivån till invandrare blir världens högsta, invandrare ges förtur till befattningar i kommuner och statliga ämbetsverk och bostäder skall snabbproduceras utan kommunal vetorätt. " 

1 kommentar:

Per stent sa...

Som medborgare i Sverige med ett helt arbetsliv bakom mig är det otroligt.
Rädslan gör mig mållös, jag är samtidigt rädd, mycket rädd för dessa nya
maktgalna personer.
Jag tror att ett krig, kanske Israel, som försvar, tar atomvapen som skydd.
Våra liv är utsläckta av dessa satans personer.
Jag har tankar som jag inte vill och vågar skriva ner.
Allt vi gör idag, även här rä kontrollerat av Säpo (Löfven!)