Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

tisdag 6 december 2011

Regeringen går Islam till mötes och skickar Khalid Saeed i döden

Källa: http://missionxp.webblogg.se/2011/december/regeringen-gar-islam-till-motes-och-skickar-k.html

Khalid Saeed
"KHALID SAEED har sökt asyl (2009-07-01) för sig och sin familj. Han flydde från Pakistan med sin fru Asia och barnen Iman, 10, Abdul, 6, och Abdur, 4. Flydde därför att de lämnat islam. De är med andra ord enligt islam avfällingar. Straffet är dödsstraff.

Regeringen prioriterar Islam

Ett antal svenska bloggar har med Upprop vädjat till Regeringen. Nyligen har också professor Phyllis Chesler i ett långt brev till Regeringen vädjat om asyl för familjen (Se Cheslers text och brev nedan).

Regeringen prioriterar islam
Regeringen kommer med 99,9 procents säkerhet att utvisa familjen till Pakistan; detta oavsett hur många upprop och professorsbrev som än riktas till regeringen.

Regeringen tar mera hänsyn till islam än till mänskligt behov. Sveriges Riksdag har inte representation från Sweden Muslim Brotherhood för intet; (M)-märkt som Reinfeldt själv. Därför går islam och sharia före det ömmande fallet Khalid Saeed.

Khalid Saeed-fallet är ett exempel på hur Sverige kommer att se ut framöver. Islam går före människor. Precis likadant som med marknaden som också går före mänskor. Islam och marknadsvärden går för mänskovärde!
Läs vidare här: http://missionxp.webblogg.se/2011/december/regeringen-gar-islam-till-motes-och-skickar-k.html  

Inga kommentarer: