Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

söndag 19 augusti 2012

Det grymma offrandet av palestinska barn, av Holger Nilsson

Källa: http://www.flammor.com/israel/israel018.htm
Palestinska barn skjuttränas
till att döda
"Världen över kablas det ut hur palestinska barn dödas och såras av israeliska soldater. Detta gör troligtvis att många vänder sig mot Israel i avsky för detta.

Om människor i stället vore medvetna om bakgrunden till det hela, skulle samma avsky vändas mot palestinierna och den islamska religionen. Dessa är nämligen de som djupast sett bär skulden till att barn faktiskt offras i kampen mot Israel.


Vi skall här se på tre olika bakgrunder för att förstå hur i slutändan tragiskt detta cyniska spel är med de palestinska barnen.

För det första så är det en indoktrinering som pågår i barnen liv sedan mycket tidig ålder. I vårt förra nr visade vi på hur barn i förskolan (!), fick lära sig sjunga bl a "När jag växer upp skall jag bli som min pappa. Jag kommer att krossa judarnas hjärnor"

Det fick mycket i läromedlen som uppmanar till våld och krig mot judarna. Vi tar dock bara med ytterligare ett exempel.

I böcker för fjärde klass för barnen i Palestinaområdena finns texter som denna: "Förtryckarna har gått över gränsen. Därför är Jihad och offer en plikt.....

Dra ditt svärd, låt oss samlas för att gå i krig med rött blod och flammande eldar..."

Detta är bara några exempel på hur barn en lärs upp i hat mot judarna och en grund läggs till att gå in i kampen mot Israel redan som unga. Det andra som bör framhållas i detta sammanhang är rekryteringen av dessa barn i kampen mot Israel.

Efter det att nämnda indoktrinering skett så plockas barnen upp av de palestinska myndigheterna för att de skall delta i strider. Det är inte många som vågar protestera, men en palestinsk kvinna, som vägrar att uppge sitt namn i fruktan för repressalier, hon säger enligt tidningen USA Today den 8 /12:

"Vi vill inte sända våra söner till frontlinjen, men de tas av den Palestinska myndigheten. När skolan slutar, kör palestinska myndighetens säkerhetsbilar runt och hämtar upp barnen från gatorna och sänder dem till dödsområdena."

I samma tidning uppges att Tulkarems Kvinnoförening skrev till Yasser Arafat: "Våra barn sänts ut på gatorna för att möta tungt beväpnade israeliska soldater. Vi uppmanar dig att utfärda instruktioner till dina polisstyrkor att stoppa utsändandet av oskyldiga barn till deras död." Inget har dock hänt.

En annan bild som inte förmedlas är att bakom de palestinska barnen finns många gånger stöd av palestinsk gevärseld. Att barn i denna skottlinje dödas är tragiskt. Men då borde världen fördöma dem som placerat dessa i skottlinjen! Och det långt ifrån säkert att alla kulor kommit från israeliska vapen.

De palestinska myndigheterna inte bara uppmuntrar barnen till strid, de betalar också pengar till de familjer som får sina barn skadade och dödade i strider. 300 dollar ges till dem som fått ett barn sårat och 2000 dollar om ett barn dör. Vilket lockmedel för fattiga palestinska familjer!

Som om inte allt detta onda som här nämnts skulle räcka, så finns den islamska läran. I boken Hadith, Islams viktigaste bok näst efter Koranen, kan man läsa:

"Slutet kommer inte förrän muslimer bekämpar judarna och muslimerna dödar dem." Vidare sägs: "Om man blir besegrad eller dör finns det eviga paradiset."

Lockmedlet i det muslimska paradiset är att den minste där har 80.000 tjänare och 72 jungfrur för sexuell njutning. Tala om förförelse!"
av Holger Nilsson

*********************************************
Palestinagrupperna exploaterar palestinska barnsoldater

Källa: http://fredimellanostern.wordpress.com/2008/10/24/palestinagrupperna-exploaterar-palestinska-barnsoldater/ 

"PÅ VÄSTBANKEN OCH GAZA pågår exploatering av barn av det lägsta tänkbara slaget: palestinska barn utnyttjas som självmordsbombare, vapensmugglare och mänskliga sköldar i attacker mot Israel.

Dagligen indoktrineras barn i rasism och hat. Ständigt återkommande inslag i palestinska barnprogram är dödslängtan: barnen hjärntvättas i tanken att det finns ingenting trevligare än att dö för Allah och hamna i paradiset..."
Läs vidare här >>>

************************
Så drillas palestinska barnsoldater

Källa: http://varjager.wordpress.com/2009/01/24/sa-drillas-palestinska-barnsoldater/ 

************************
Fler barnsoldater med sikte på Israel

http://www.sapereaude.se/blog/?p=2065

************************
Hamas indoctrination of Kids: Bombs more precious than children

Källa: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YIBNRVgq59Y

Det är hjärtskärande att se hur de palestinska barnen hjärntvättas på det mest grymma sätt!

Detta skapar empatilösa ”dödsmaskiner”, där hatet och våldet blir vardagsmat. Hur kan politiker och media i Sverige så totalt blunda för dessa fakta?
När barnen sen tvingas ut på gatorna för att attackera israeler så är den svenska media-apparaten där och snabbt rapporterar om hur israeliska soldater tillfångatar dessa "stackars barn", som då beskrivs som ”helt oskyldiga barn” som inte ”har gjort någonting”, när sanningen är en helt annan.

Dessa palestinska barn är offer för ett fruktansvärt övergrepp från sina föräldrar och andra vuxna i sin egen omgivning, som själva är helt vilseförda och hjärntvättade med hat och mordlust mot alla oliktänkande.
Det finns inte ord för hur grym och djävulsk den radikala islamismen är! Där finns inget som kan kallas för kärlek och medmänsklighet!

*************************
Se även videon: http://vimeo.com/46423843

Inga kommentarer: