Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

måndag 7 november 2011

Åsiktsdiktaturen i Sverige i dag!

MXp: "Sverige är en åsiktsdiktatur på god väg att bli ett totalitärt samhälle"
Källa: http://missionxp.webblogg.se/2011/november/sverige-ar-en-asiktsdiktatur-pa-god-vag-att-b.html  

Åsiktsdiktatur ett förstadium till totalitärt samhälle 
Sanningen har alltid varit illa tåld. I antikens Grekland stenades budbärarna när de kom med dåliga nyheter. Ju större lögn ett samhälle vilar på, desto hårdare måste staten kontrollera människors åsikter.

Korrekt information ersätts med statligt styrd propaganda. De kommunistiska diktaturerna utgör skräckexempel.
De byggde och bygger sin existens på lögner och verklighetsförnekande.
Diktatorerna trodde att de kunde utplåna den mänskliga naturen och skapa Den Nya Människan som var villig att underkasta sig totalitarismens bojor. Hur det gick vet vi.

Dagens europeiska länder ska föreställa demokratier. Ändå visar en allt hårdare kontroll av medborgarnas yttrandefrihet och rätten att tycka och tänka fritt att de håller på att förvandlas till totalitära maktsystem.
I varje samhälle där mångkulturalism är påbjuden som statsreligion krymper de demokratiska fri- och rättigheterna. Ett mångkulturellt samhälle måste i praktiken uppföra sig som en diktatur, eftersom de lögner som politiken bygger på inte får avslöjas och de katastrofala misslyckandena inte får erkännas.
Den åsiktsdiktatur som i dag snabbt håller på att lägga länderna i Väst under sig är förstadier till ett totalitärt samhälle. Om inget görs för att bryta utvecklingen beseglar de västerländska demokratierna sina egna öden, eftersom alla totalitära system är dömda till undergång.”

Källa: http://snaphanen.dk/2011/11/06/sondagskronika-de-kallas-whistle-blowers/#more-106470
*********************************
Jämför ett tidigare inlägg om tankekontroll: http://vartdagligabrod.blogspot.com/2011/10/skillnader-mellan-tankekontroll-och.html

Inga kommentarer: