Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

tisdag 22 november 2011

Vatikanens verkliga toppchef är The Black Pope, den svarta påven.

Den svarta påven: Adolfo Nicolas
Den svarta påven
I enlighet med traditioner som går tillbaka till korsfarartiden är Malteserorden underställd Påvens kommando. För över 100 år sedan blev emellertid påven detroniserad som Vatikanens toppchef, och den världsiga makten blev i praktiken övertagen av jesuitgeneralen; The black Pope, den svarta påven!

Det speciella med Vatikanen idag är att det regeras av två sorters påvar på en gång. Efter att spanske Adolfo Nicolás blev vald till ny jesuitgeneral i januari 2008, som efterföljare till nederländske Peter-Hans Kolvenbach återvände den avgående Kolvenbach senare tillbaka som ett kolsvart rå som ljudlöst kom flygande genom nattmörkret och slog sig ned vid sin efterföljares sida.

Att Vatikanen idag befinner sig i en "era av två (jesuit) generaler framgår inte engång av jesuiternas egna hemsidor.

På ett subtilt möte återspeglar sig situationen i att man bildade den 35 jesuitkongre-gationen (toppmöte) år 2008. Här besitter de två påvarna Nicolás och Kovenbach bägge vita stolar.

http://no.wikipedia.org/wiki/Adolfo_Nicol%C3%A1s 

http://no.wikipedia.org/wiki/Peter_Hans_Kolvenbach  


Jesuiternas toppskikt samlade runt
sina två sorters påvar i Rom 2008

Jesuitorden
För den som inte känner till den verkliga Vatikanen är det viktigt att vara klar över att Jesuitorden/Society of Jesus/SJ på intet sätt är någon sann representant för de värderingar som Jesus Kristus förespråkade, inklusive budorden om att Du skall icke bära falskt vittnesbörd och Du skall icke dräpa.

När jesuitorden blev etablerad av ockultisten Ignatius Loyola för nästan 500 år sedan har jesuiterna bedrivit det motsatta för vad Jesus själv förespråkade. Det är praktiskt taget en djävulsk sekt som gömmer sig bakom en fasad med Jesu namn och pratar om sin "Holy faith". The Society of unholy Devils, kunde vara ett mer passande namn, också sett ur ljuset av att de ledande jesuiterna är djävulsdyrkande ockultister. Jesuiterna anser sig vara "världsmästare" i ett intrigfyllt maktspel och hyckleri.

För information om jesuitorden, som toppar listan över världens mest ondskefulla organisation,

läs här: http://one-evil.org/entities_organizations/evil_org_jesuits.htm

eller klicka här: http://wikischool.org/research/Vatican_&_Jesuits.html

Malteserorden – monstermakt i åldrig dräkt
Vatikanen, kommandocentralen för den romerk-katolska kyrkan, har i många århundraden varit världens viktigaste centrum för utövandet av materiell-, militär- och politisk makt. Idag tronar Vatikanen på toppen av världens maktpyramid, något som de flesta inte kan förstå betydelsen av.

Inre och yttre organisering
Malteserordens territorium består av två byggnader i Rom (Palazzo Malta vid Via dei Condotti 68 och Villa Malta på Aventine) och en fästning på Malta.
St. Angelo - Fortet på Malta











Sett ur det perspektivet är det ganska så speciellt att Malteseroden i många hänseenden har status av en självständig nation:
- SMOM har en ordinarie plats i FN (tillägg till Vatikanen/Holy See, som fick detta år 2004)
- SMOM-medlemmar (Knights and Dames) har diplomatpass
- SMOM har diplomatisk representation i omkring 100 länder (inte i Norge)
- SMOM-medlemmarna har diplomatisk immunitet
- SMOM har egna bilskyltar, frimärken och egen valuta

Maltererordens ekonomi är ett stort mysterium. Ingen information om räkenskaper eller intäkter finns tillgängliga.

Malteserorden leds av en Stormästare som väljs på livstid. I mars 2008 blev brittiske Matthew Festing vald till Malteserordens nya Stormästare som efterföljare till Andrew Willoughby Ninian Bertie som dog den 7 februari 2008 under oklara omständigheter. Någon officiell dödsorsak för Stormästare Bertie uppgavs varken från Orden eller från annat katolskt håll.

Malteserordens ed
SMOM-medlemmarna ska avlägga en sträng ed, som bl.a innebär fullständig lydnad, tystnad och underkastelse, innan de kan upptas i Orden som Knights eller Dames. "Det består av 12 500 medlemmar inklusive "Professed Friars" och andra som har avlagt kyskhetslöften .
Se
Här är ett översatt utdrag från Malteserordens ec; lägg speciellt märke till den cyniska graden som SMOM-medlemmarna förpliktar sig till genom ed till att dräpa på kommando.

"Jag lovar och svär att jag vill, när anledning ges, utföra obarmhärtigt krig, hemligt och påtagligt, mot alla kättare, protestanter och liberala, som jag blir ombedd att utföra.
Och när detsamma inte kan utföras öppet, vill jag i hemlighet använda mig av den förgiftade bägaren, i kvällningen med rep, stålet från dolken eller en blykula, oavhängigt av ära, rang, värdighet eller auktoritet till den aktuella person eller personer, oavhängigt av deras position, varken offentlig eller privat, som jag till evinnerlig tid kan beordras till att utföra av envar representat för påven eller överordad inom den heliga trons broderskap, jesuitorden"

Som bekräftelse på att jag härtill vill viga mitt liv, min själ och alla mina kroppsliga krafter, och med dolken som jag nu får, vill jag skriva mitt namn med mitt blod som vittnesbörd om detta, och skulle det visa sig att jag är falsk eller förringar min beslutsamhet, mina bröder och medsoldater i armén till påven, skära av mina händer och fötter och min hals från öra till öra, skära upp min mage och bränna svavel där inne med allt det straff som kan bli påfört mig på jorden och min själ skall bli torterad av demoner i ett evigt helvete till evinnerlig tid."

Fråga: Har du avlagt eden?

Svar: - "Jag gjorde det för att ödelägga kjättarna och deras regeringar och härskare, och för att varken skona ålder, kön eller tillstånd. För att vara som en kropp utan egna åsikter eller vilja, men för att inbringa åtlydnad mot mina överordnade i alla ting utan att smickra eller mumla".

SMOM-riddareden är hämtad härifrån.

Vatikanen, nazismen och Malteserorden
Fria historiker anser idag att nazismen i Tyskland skapades med stark påverkan från Vatikanen om icke av Vatikanen.
Hitlers "Mein Kampf" blev regisserad härifrån och möjligtvis även skriven i sin helhet av jesuiten Bernhardt Staempfle se här

Viktiga nazistledare som var medlemmar av malteserorden var t ex SS-chefen och konspirationsbödeln Heinrich Himmler, Hitlers vicekansler Franz von Papen och underrättelsechefen Reinhard Gehlen
Nazisternas SS var i stor grad tränade och bemannade av jesuiter. Se

Denna information borde vara till en allvarlig tankeställare för varje kristen ledare som vill ställa sig under påvens inflytande och makt!

Inga kommentarer: