Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

onsdag 9 november 2011

Dagen: Hatet mot judar bör tas på allvar

Antisemitism måste motverkas innan den växer sig för starkt
Publicerad: 2011-11-09 03:00
"I natt, natten mellan den 9 och 10 november för 73 år sedan, inträffade den så kallade Kristallnatten, en del av Europas mörka historia och inledningen till Förintelsen. Naziststödda grupper runt om i Tyskland mördade hundratals judar samt brände och förstörde synagogor och butiker ägda av judar.

...om detta må ni berätta...
De flesta av oss har trott att vi aldrig mer skulle behöva uppleva något sådant Man ska inte överdriva hotbilder, men situationen för de omkring 700 troende judarna i Malmöområdet blir allt sämre. En del av dem flyr staden för att den inte kan försäkra dem trygghet.

I en intervju Dagens Nyheter berättar rabbinen Shneur Kesselman om livet för honom och hans trosfränder. Själv vittnar han om att han möter mer hat i Malmö än han gjorde i Detroit, USA, där han är uppväxt."
Fortsätt och läs vidare här: http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=284517 

*****************************

Starkt bidragande orsak till den ökande antisemitismen i Sverige, är att många makthavare och politiker tar parti mot Israel och det judiska folket, och gynnar istället de palestinska terroristerna, som bara har till mål att utplåna Israel och judarna.
Det behövs makthavare som vill och vågar sätta ner foten för att stävja den alltmer växande antisemitismen i vårt land. 

*****************************

Läs: ”Den muslimska antisemitismen i Sverige”
Läs: ”Sverige accepterar antisemitism”
”Ja, även Svenska staten godkänner antisemitism. Justitiekanslern ansåg att ljudkassetter som såldes i Stockholms moské med uppmaningar attdöda varje jude”, inte var hets mot folkgrupp. Skälet? Det var ett inlägg i debatten om Mellanöstern.”

Läs: Statligt bekostad skrift: Israel är en apartheidstat
"Biståndsminister Gunilla Carlsson kritiserar Palestinagruppernas alster: Den är hårt vinklad."
Publicerad: 2011-11-09 03:00

"Palestinagrupperna har i en skrift anklagat Israel för att vara en apartheidstat. Den är betald med statliga medel, och biståndsminister Gunilla Carlsson kallade den för hårt vinklad." 

Inga kommentarer: