Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

tisdag 22 november 2011

Bilderberggruppens dolda agenda

Bilderberggruppens mål
Bilderberggruppens största rädsla är organiserat motstånd. Medlemmarna vill inte att den stora massan i världen ska komma på vad de planerar för världens framtid, vilket huvudsakligen är en världsregering (världsföretag) med en enda global marknad, övervakad av en världsarmé och finansiellt reglerad av en "världsbank" som använder en global valuta.
Läs här: http://www.nyapolitiken.biz/bilderberg/bilderbergarnas-mal.html 

Bilderberggruppen och media: Media - Ett demokratiskt problem 
Bilderberggruppen vill utforma världen, utan att världens medborgare förstår vad som sker innan det är för sent. Nyckeln för att lyckas med detta är att världspressen praktiserar systematisk tystnad om Bilderbergruppens verksamhet och agenda.
Läs här: http://www.nyapolitiken.biz/bilderberg/bilderberg-media.html 

Sveriges utrikesminister arbetar för krig
”Vi vill inte ha en världsdiktatur styrd av Coca-cola.
När man läser Bilderberggruppens deltagarlistor blir man chockad över det stora antal demokratiskt folkvalda som kontinuerligt besöker Bilderberggruppens möten. Man blir också chockad över att en stor del av den amerikanska statsapparaten återfinns på gruppens möten t.ex. NSA:s chef, som har högre säkerhetsklarering än den amerikanska presidenten”, skriver Tankesmedjan Mänsklighet.
Läs här: http://www.nyapolitiken.biz/bilderberg/utrikesministern-arbetar-for-krig.html


Bilderbergs agenda avslöjad!
AFPs redaktör kraschade den globala elitens hemliga möte och avslöjade ett skrämmande schema.
Läs här: http://www.nyapolitiken.biz/bilderberg/bilderberg-agenda-avslojad.html

Bilderbergarna vill ha global valuta NU!
http://www.nyapolitiken.biz/bilderberg/bilderbergare-och-globalvaluta.html

Men nationalister och populister runt om i värden är klara för strid för att behålla den finansiella suveräniteten. FNs Konferens om Handel och Utveckling i Geneve (UNCTAD) uttalade sig för en global valuta i en rapport som offentliggjordes den 7 september. ” FN-länderna bör gå med på en global reservbank för att ta hand om valutan och att övervaka den nationella växelkursen för medlemmarna”, sa UNCTAD.

Världsvaluta
Bilderbergs plan för 2009: En ny version av den Globala Politiska Ekonomin
"Uppenbarligen var det huvudsakliga ämnet i diskussionerna i år den ekonomiska krisen och hur man skall ta hand om den. ”Antingen en förlängd, plågsam depression som dömer världen till decennier av stagnation, tillbakagång och fattigdom… eller också en intensiv men kortare depression som bereder vägen för en ny och hållbar ekonomisk världsordning med mindre suveränitet, men med mer effektivitet.”
Läs här: http://www.nyapolitiken.biz/bilderberg/bilderbergplan-2009i.html

Läs även: http://www.nyapolitiken.biz/bilderberg/nyttig-idiot.html

NATO - Världspolis i Bilderbergs framväxande världsdiktatur
07 april 2011, kl 16:09 Skrivet av Tankesmedjan Mänsklighet 

Vi återger några meningar ur en artikel som vi skrev för närmare 1 år sedan, eftersom Sverige nu har gått med i NATO utan att medborgarna har tillfrågats om detta. Vi kan bara utfärda en allvarlig varning för att det politiska och mediala systemet i Sverige nu är helt i Bilderggruppens händer. Man får dock konstatera att folk verkar vilja ha detta, eftersom de inte protesterar.
Läs också våra övriga artiklar om Bilderberggruppens framväxande världsdiktatur på vår blogg på Aftonbladet: http://blogg.aftonbladet.se/31023 

”Både Moderaterna och Socialdemokraterna vill att Sverige ska gå med i NATO, vilket kommer att innebära att Sverige blir indragna i fler krig. Detta är dock inte en fråga som Moderaterna eller Socialdemokraterna vill diskutera med medborgarna.
Bilderbergs agenda är att NATO ska bli världspolis i deras nya världsdiktatur”.

****************************
Det hemliga ordensväsendet har många av samhällets ”högsta toppar” bland sina medlemmar, och där verkar finnas en skrämmande och hemlig agenda som inte gynnar andra än de starka, ”mäktiga” och rika i samhället.
När stora delar av maktapparaten styrs av hemliga sällskap då är också rättssäkerheten för den enskilde vanlige medborgaren satt ur spel.
För egen del tror jag att vi här kan ha en förklaring till att de utsatta och svaga människorna i samhället allt oftare behandlas på ett kränkande och förnedrande sätt från makthavares sida, medan de själva roffar åt, sig och ger varandra sitt stöd.
Det är skrämmande att läsa om deras förehavanden!
(egen kommentar)

****************************
Hur bilderbergarna avser att uppnå sin en världsvision skisseras i följande "önskelista".
De vill ha:

*En internationell identitet
Genom att bemyndiga internationella organ till att fullständigt förstöra all nationell identitet genom underminering inifrån, avseende att införa en uppsättning universella värderingar. Inga andra kommer att tillåtas blomstra i framtiden.

*Centraliserad kontroll av folket
Genom sinneskontroll planerar de att styra hela mänskligheten till att lyda deras önskningar. Blåkopian för deras plan är otäckt beskriven i Zbigniew Brzezinskis bok, Between Two Ages: America's Role in the Technotronic Era.

*Ett samhälle med nolltillväxt
Under en postindustriell period, kommer nolltillväxt att vara nödvändig för att förstöra all tillstymmelse av allmänt välstånd. När det finns välstånd, finns det framsteg. Välstånd och framsteg gör det omöjligt att genomföra repression, och man behöver repression om man hoppas på att dela upp samhället i ägare och slavar.

*Ett tillstånd av evig obalans
Genom artificiellt konstruerade kriser som kommer att försätta människor under ständiga hot - fysiska, mentala och känslomässiga - är det möjligt att hålla människor i ett evigt tillstånd av obalans. Befolkningarna kommer att vara alltför trötta och utmattade för att kunna bestämma sina egna öden, och så till den grad förvirrade och demoraliserad att "apati" i en massiv skala kommer att bli resultatet, när de står inför alltför många valmöjligheter.

*Centraliserad kontroll över all utbildning
Ett av skälen till att den Europeiska unionen, "Amerikanska unionen" och den framtida Asiatiska unionen strävar efter en större generell kontroll över utbildningen är att man vill tillåta en-världsglobalister att sterilisera världens sanna förflutna. Deras insatser bär "fantastisk" frukt. Dagens ungdom är nästa fullständigt okunnig om historiens lärdomar, individens fri- och rättigheter och betydelsen av frihet. Från globalistens synvinkel förenklar detta faktum läroplanen.

*Centraliserad kontroll över all utländsk och inhemsk politik
Vad USA gör påverkar hela världen. Bilderbergarna verkade utöva en viss kontroll över president Bush och hans politik. Öven om Canada ser ut att bibehålla sin egen suveränitet, följde man till punkt och pricka USA:s krav. Det är ännu okänt hur dessa inflytanden kommer att påverka, och påveras av, Barak Obamas nya regering.

*Ett Förenta nationerna med självbestämmande makt
Genom att använda det som Förenta nationerna redan har på plats, planerar de att omforma det till en lagenlig, och sedan faktisk världsregering och ta ut en direkt FN-skatt av "världsmedborgarna".

*Ett västligt handelsblock
Genom att expandera NAFTA över hela västra halvklotet in i Sydamerika, kommer till slut en "Amerikansk union" att bildas, liknande den Europeiska unionen.

*En utvidgning av NATO
Allteftersom FN ingriper i fler oroscentrum över hela världen, som de gör i Afganistan, kommer NATO att bli FN:s världsarmé.

*Ett rättssystem
Den Internationella domstolen i Haag ska bli det enda rättssystemet i världen.

*En social välfärdsstat
Bilderbergarna föreställer sig en socialistisk välfärdsstat, där lydande slavar kommer att belönas och ej anpassningsbara blir måltavlor för utrotning.

”Men vi märker det tydligt i klart i den politik som bedrivs idag att det är Bilderbergare som styr.

De ”tärande” d.v.s. de arbetslösa och de sjuka förlorar sina rättigheter och förpassas till samhällets skuggsida.
Skadas du på din arbetsplats är det betydligt svårare idag än det var tidigare att få ersättning allt medan Försäkringskassan går med ett överskott av 89 miljarder kronor.
Man har också öppnat vägen till slavarbete. Praktikplatserna är ingenting annat än utnyttjande av gratis arbetskraft. Claes Olsson som exempel har satt i system att använda sig av gratisarbetare istället för att anställa personal.
Deras praktikplatser leder inte till vidare arbete. Men företaget blomstrar och tänker nu även etablera sig utomlands. Om företag som utnyttjar gratis arbetskraft kan vi läsa på facebook.

Handläggarna på arbetsförmedlingen vet att företagens syfte med att upplåta praktikplatser är att företagen ska slippa betala lön till anställda. Samtidigt som den arbetslöse arbetar på företaget så försvinner hans a-kassedagar.
Företagen utnyttjar på detta vis även vårt inbetalda skydd, a-kassan. Praktik ska leda till arbete. Istället leder dessa praktikplatser till högre arbetslöshet eftersom företagen inte anser det nödvändigt att använda sig av löntagare när man kan få arbetskraften gratis. Smart uträknat men inte så smart att det inte genomskådas.”

Fler artiklar: http://www.nyapolitiken.biz/bilderberg/bilderberg_index.html 

Inga kommentarer: