Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

fredag 23 mars 2012

Interreligiöst möte i Jerusalem – är detta början till Antikrists framträdande???

Dagen: Interreligiöst möte i Jerusalem för att rädda planeten
”Ett budskap om hållbar miljö från Heliga landet”
Publicerad: 2012-03-22 03:00
Citat: "Klimat och energi var temat när kristna, judar och muslimer samlades till en interreligiös miljökonferens i Jerusalem.
– Människan är satt i Guds ställe när det gäller att skydda och utveckla ekologin, säger ärkebiskop Elias Chacour som deltog i mötet..."

Citat: "Patriark, ärkebiskop, rabbin och imam är bara några av titlarna på dem som anser att religiösa människor har ett speciellt ansvar för miljön - och att Jerusalem är rätt plats att starta ett interreligiöst miljöprojekt.

"Det är vår uppgift att upprätthålla balansen på denna jord, att garantera ett värdigt bevarande av alla element och av allt som finns på jordens yta, också djur, växter och icke-levande föremål, sa den israelisk-arabiske imamen Muhammed Amara.Också internationella ledare framträdde på video. Hälsningar kom från Dalai Lama, ärkebiskop Desmond Tutu, från den grekisk-ortodoxa kyrkans internationella överhuvud, från Israels överrabbin, från ärkebiskopen av Canterbury och från Vatikanen..."
********************************



Citat: Lewi Pethrus var vaken över problemet tidigt. 1925 skriver han i Evangelii Härold.

"Katolicismen är i antågande allt mer och mer, denna sköka vars händer drypa av blod, denna hemska kyrka som har så många miljoner mäns och kvinnors blod på sitt samvete, denna samvetslösa påvekyrka är på väg att komma in i Sverige igen och detta ekumeniska möte, (Ekumeniska mötet i Stockholm 1925) är ett stort steg i utvecklingen mot detta mål.

Katolikerna är mästare på att arbeta bakom kulisserna och det är inte tu tal om att sådant arbete pågår också i Sverige.

Den dag vi stryka flagg inför dessa påtryckningar har pingstväckelsen fått sin dödsdom.
Den kan inte leva sitt liv tillsammans med katolska villfarelser och bibelkritik.
Därför bör den heller aldrig göra gemensam sak med moderna allianssträvanden"

Inga kommentarer: