Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

måndag 24 september 2012

SKR lockar till avfall genom "interreligiös" bön”


Den Stora Skökan
Reflektion: Den stora skökan i Uppenbarelseboken är den avfallna kyrkan i ändens tid.
******************
Mycket bra artikel skriven av Mats Olofsson
Publicerat: 2012-09-19 
”Humanisterna kan jubla. De vinner också en seger genom interreligiös bön eftersom det underlättar den fortgående avkristningen.
Under Almedalsveckan i Visby genomförde Sveriges Kristna Råd (SKR) tillsammans med muslimska organisationer en manifestation för religionsfrihet. Det utfördes genom att var och en bad till sin gud.
SKR:s teologer vill tydligen att Sveriges kristna skall vänja sig vid så kallad "interreligiös bön". Och de verkar också ha lyckats. Inga samfundsledare eller andra kristna ledare har reagerat något nämnvärt. Vi vänjer oss så sakteliga vid avfall.
Det hade varit mycket mer trovärdigt om SKR satt press på de länder som förföljer kristna och (på) muslimska organisationer i Sverige. Att aktivt agera för att stoppa slaktandet och förföljelsen av kristna i muslimska länder…”
Läs full artikel här: >>>

2 kommentarer:

Lennart Jacobson sa...

Helt rätt! Detta är nog det farligaste som kan hända för kristenheten. Det är dock förutsagt i bibeln och vi får ta det som ett tidstecken som säger att Jesus kommer snart tillbaka.

De som tidigare sagt att detta skulle komma har blivit hånade, men bibeln ljuger aldrig. Nu kan det gå snabbt, djävulen har bråttom.

Det är nu därför hög tid för de kristna, främst pastorer och andra ledare att vakna. Vi kan kanske inte alltid hindra utvecklingen i samhället.

Men vi kan kämpa för att så många som möjligt av de troende skall klara av denna svåra prövning som kommer. Bl a får vi räkna med att präster och pastorer kommer att falla, djävulen är smart.....

Och som ledare måste vi gå före och frimodigt möta förföljelsen och kanske det svåraste av allt, hånet som kommer i media.

I Umeå driver nu några att kommunen (!) skall bygga en "religionens hus" där alla religioner samsas! Nej, jag har inte hittat på det, det är sant!

Två artiklar på ledarsidan i VK har propagerat för samma sak. Än har ingen pastor eller präst reagerat..

Detta innebär att vi är inne i precis samma skeende som de första kristna. De fick ge livet för att de hävdade att det bara fanns en Gud och att det bara finns en väg till frälsning, genom Jesus Kristus.

Anna sa...

Tack, Lennart Jakobson, för din kommentar. Det är så sant det du skriver. Jag tror att Guds sanna folk framöver,kommer att få möta ökande förföljelse och motstånd från den avfallna kyrkan. Svåra tider är att vänta men vi har Guds löfte på att Han aldrig kommer att överge sina barn.