Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

fredag 5 oktober 2012

Dagen Åsikt: "SKR som en trojansk häst"

Källa: Dagen Åsikt
Trojansk häst
Publicerat: 2012-10-05
Av Mats Olofsson
Mycket bra skrivet!

Citat: "SKR: s företrädare vill inte svara på min kritik (Dagen 19 sep), det vill säga: lockar SKR till avfall genom s.k. interreligiös bön? Är Koranens gud densamma som Abrahams, Isaks och Jakobs Gud? Anser SKR att vi egentligen ber till samme Gud?

Vad säger detta om troheten mot den ende sanne Guden? Betänk Jesu ord: ” Detta är evigt liv att de känner dig, den ende sanne Guden, och den som du har sänt, Jesus Kristus”..."

 
Citat: "...Tystnaden från samfunds- och kyrkoledare är total. Kan det bero på att kyrkoledarna sitter med i SKR:s styrelse och känner varandra. Då kritiserar man gärna inte varandra.

SKR fungerar som en trojansk häst. Som smyger in ”bedräglig filosofi, byggd på mänskliga traditioner och stadgar och inte på Kristus” (Kol. 2:8)."
Mats Olofsson
*******************
Trojanska hästen Wikipedia

2 kommentarer:

Lennart Jacobson sa...

Profetiorna går i uppfyllelse en efter en, men ledarna sover....

I Umeå vill flera debattörer i VK att kommunen skall bygga ett "religionernas hus", där alla religioner skall kunna samlas.

Det är inte kyrkorna själva som vill det, det är ju vansinnigt, utan vad jag vet icke troende! De vill inte vara kristna eller tro något annat. Men de tycker att det vore "fint" om alla religioner samsades om samma lokaler. Det är klart, då tar man udden av sanningen, man kan ju inte ständigt visa man tror, om man skall vara tillsammans.

När min församling som gammal stor förening sökt bidrag vid stora byggnationer (18 mkr) har vi inte fått några pengar av kommunen. Nu finns det visst pengar.....

Anna sa...

Jag tror att det handlar om att antikrists ande blir mer och mer verksam i denna sista tid innan Jesus kommer tillbaka. Det förbereds i mörkrets rike för antikrists världsherravälde då alla människor ska samlas i en enda stor "religion" för att tillbe den kommande onde värlsldhärskaren Antikrist.
Förföljelser mot de sanna kristna kommer bara och öka i den här tiden men Herren har lovat att Han ska aldrig lämna eller överge sina barn.
Det är den vissheten som vi får hålla fast vid!
Ha en välsignad helg!
/Anna