Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

måndag 1 oktober 2012

EU vill tvångsintegrera svenskarna!

Europarådskommission föreslår tvångsintegrering.
Källa: Avpixlat.info 

Reflektion: Man kan ju fråga sig om detta förslag är ett beställningsuppdrag från islamister i EU!

”INSÄNDARE Europakommissionen mot rasism och intolerans (ECRI) offentliggjorde i tisdags sin fjärde övervakningsrapport från Sverige. Rapporten inklusive regeringens synpunkter finns tillgänglig [här]. Den togs fram efter ECRI:s kontaktbesök i Sverige i september 2011 och tar hänsyn till utvecklingen fram till mars 2012.


Kommissionen kommer med ett antal rekommendationer till den svenska regeringen varav några ”kräver prioriterat genomförande”. Bland annat föreslår man effektiva åtgårder för att ”ta itu med” de facto boendesegregationen. På ECRI:s hemsida raljerar kommissionen över tillståndet i Sverige. Även om man ”välkomnar positiva utvecklingar”.
Läsaren förstår snabbt att det tillstånd kommissionen ondgör sig över inte är den skenande kriminaliteten i spåret av massinvandringen. Det som ECRI kallar positiva utvecklingar tycks handla om ren och skär diskriminering av etniska svenskar. Vad kommissionen har uppmärksammat är att många invandrare bosätter sig, frivilligt eller ofrivilligt, i invandrartäta enklaver varifrån fler och fler svenskar flyr så fort de bara kan. Bland annat detta vill ECRI att regeringen kraftfullt motverkar.”

Läs full artikel här: >>>

Inga kommentarer: