Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

onsdag 31 oktober 2012

Svenska kyrkan och Diakonia har ingen sympati för Israel

Var finns sympatin till Israel från Svenska kyrkan och Diakonia? 
Publicerad 2012/10/30

“Svenska kyrkan, Diakonia och ett 20-tal andra organisationer vill ursprungsmärka varor från Västbanken och talar om “dubbelmoral”
- Gör upp med dubbelmoralen uppmanar Svenska kyrkan, Diakonia och ca 20 andra europeiska frivilligorganisationer till EU:s regeringar och vill bl.a. ursprungsmärka varor från bosättningar på Västbanken. Dubbelmoral? Är det dubbelmoral att anställa palestinska arbetare så att de kan försörja sina familjer? Det är lätt att befinna sig i Sverige och rycka bort palestinska inkomster från judiska bosättningar när man inte själv blir drabbad att kunna äta och dricka gott varje dag.


Dubbelmoral? Det skulle vara intressant och se om Svenska kyrkans och Diakonias ledarskap inte har produkter i sina hem från t.ex. … Kina som kanske inte är en champion i mänskliga rättigheter eller hur ställer man sig till den Saudiarabiska oljan som ju kommer från ett land där man än idag placerar kvinnor i en grusgrop och stenar dem sakta till döds – är inte detta dubbelmoral eller är det kanske “moral” i Svenska kyrkans och Diakonias moralvärld?

Var finns sympatin till Israel från Svenska kyrkan och Diakonia?

Över 13 000 raketer och granater har skjutits från Gaza mot Israel sedan 2001 – flera hundra bara under 2012 – var finns Svenska kyrkans och Diakonias kritik mot palestinierna och sympatin med Israels befolkning?”
Källa: http://www.stoppabojkott.se/var-finns-sympatin-till-israel-fran-svenska-kyrkan-och-diakonia/
*********************************

Läs också:
”Krav på tydlig(are) märkning” 
Citat: ”… Frågan är då vad eller kanske tom. vem det är som ska märkas? Ett svar är givet: Det är ”varor från israeliska bosättningar” på ”Västbanken” som är dem förhatliga. ”Västbanken” är nämligen ockuperad mark, you see, så varor som produceras där de ska bojkottas, ”märkas”. För på ”Västbanken” ja där får inga judar bo.
Uppmaningen från Kyrkan och deras anhängare blir då tyvärr ungefärligen densamma som under nazitiden i Tyskland. Samma som du kan se på bilden t.v.: ”Judar är oönskade här”…

Citat: ”…Under nazitiden i Tyskland förekom uppmaningen ”Kauft nicht bei Juden”, dvs. köp inte av judar. Här är ett foto från den tiden:
Eko från nazi-tiden.
Kyrkans hållning ligger farligt nära denna attityd. Man kritiserar ensidigt det judarna gör, samtidigt som deras fiender går helt fria från specifik kritik. Det vore lika rimligt att kräva ett stopp för handeln från medlemsstaterna i Arabförbundet, Israels uttryckliga fiender. För Arabförbundet vill ju som du ser utplåna Israel. Men därom tiger Kyrkan.

Att vilja utplåna Israel det går alltså an enligt Kyrkan. Ingen kritik alls mot detta. Fast även kyrkoherdar vill väl kunna köra bil driven av arabisk olja antagligen …

Att judarna vill kunna bo i hela det ”Heliga Landet” och då även ”Västbanken”, det går däremot inte alls an, enligt Kyrkan. Kyrkan befinner sig därmed tyvärr i mycket dåligt sällskap som bland annat utgörs av EU och Sveriges regering – tillsammans med de vanliga islamonazisterna alltså. Och nazisterna i förutvarande Nazityskland skulle säkert ha applåderat de med!

Så det är nog egentligen inte frågan om vad som ska märkas, utan vem och vilka, nämligen judarna. Hur denna märkning tidigare kan ha sett ut framgår av bilden nedan
Judestjärna
Det är en stjärna som man kan egentligen kan vara stolt över att få bära, men en stjärna som den Svenska Kyrkan alltjämt tycks vilja fästa på judarna, inte till deras heder dock, utan till deras skam.

Skam därför, över den Svenska Kyrkan och över alla dem som uteslutande kritiserar den judiska staten Israel och aldrig riktar kritiken mot dem som egentligen utgör det största hindret mot fred i Mellanöstern, nämligen PLO, Fatah, PFLP, Hamas, Hisbollah, Iran, Arabförbundet osv.

Som aldrig vill bojkotta dem, utan enbart och uteslutande Israel och judarna.

Antisemitism eller?”
Källa: http://www.sapereaude.se/blog/?p=9101

Inga kommentarer: