Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

lördag 13 oktober 2012

Kristna förföljda av islamister i Sverige behöver de kristnas stöd

Källa: MXp
Vi måste hjälpa de kristna som förföljs av islamister i Sverige
2012-10-11

Citat: "...Nu blir kristna också förföljda i europeiska länder
Men vad som är ganska nytt och mer skrämmande i sammanhanget är förföljelsen i form av trakasserier, hot och fysiska angrepp, som vi nu år 2012 bevittnar i hjärtat av de så kallade demokratiska länderna i Europa! Jag tror att många av de flyktingar och invandrare som har flytt krig och förföljelse och därför har kommit till Europa med drömmen att leva i fred och harmoni. Men tyvärr finner vi att de fortfarande terroriseras och hotas av radikala islamister. Även i hjärtat av Europa!


Vi bevittnar att allt fler asylsökande som har träffat på friheten i Europa och vill konvertera till kristendomen fortfarande är rädda för de hårda konsekvenser som väntar dem när de sitter i centrum tillsammans med andra muslimer. Vi ser upplever att fler och fler av dem, som efter en lång process beslutar sig för att konvertera från islam, och sedan blir hotade, slagna och trakasserade utan att ledarna i centra och myndigheter griper in och hjälper dem.

När vaknar vi?
Vi ser kristna och judar, inte bara i Mellanöstern utan också i Europa, som lever under ständig rädsla för islamistiska krafter. Krafter som vi i demokratins namn bör stödja - ekonomiskt, så att deras organisationer kan få lika villkor som alla andra demokrati-vänliga föreningar och organisationer!

Så nu återstår bara en fråga: När vaknar vi? och När är det nog?

Inga kommentarer: