Jesus sade: "Jag är Vägen och Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig." Joh. 14:6

måndag 1 oktober 2012

Krister Renard: Västvärldens motbjudande kryperi…

Källa: Gluefox
Kryperi
lördagen den 29:e september 2012

Mycket tänkvärd artikel av Krister Renard

”Det är intressant att notera hur västvärlden reagerar inför de våldsamma muslimska reaktionerna med anledning av filmen ”Islams oskuld” (se tidigare blogg). Beträffande reaktionerna så visar det sig att filmen funnits tillgänglig en längre tid på Youtube (ett par månader innan upploppen började om jag inte missuppfattat saken). Att reaktionerna kommer så plötsligt, långt efter att filmen lagts upp, tyder på att de är regisserade av mullorna. Ett sätt att skrämma Västvärlden till underkastelse. Och det tycks ju fungera.


För någon vecka sedan besökte en delegation från Gulfstaterna EU för att tala om filmen, och representanterna för EU bad så mycket om ursäkt för den kränkning som islam hade utsatts för.

Varför skall EU be om ursäkt? Det är ju ofattbart! EU har inte gjort filmen och de har överhuvudtaget inget att be om ursäkt för. Även president Obama har mer eller mindre bett om ursäkt. Återigen – Varför då?

Om nu någon skall be om ursäkt, så är det väl de som har gjort filmen och ingen annan (fast jag anser inte att de heller behöver be om ursäkt – det filmen säger är sant, även om filmen i sig är av dålig kvalitet). När ledande politiker i Väst ber muslimerna om ursäkt för ”Islams oskuld”, så ber de egentligen inte om ursäkt för filmen i sig.

Det kan de inte göra, eftersom de inte gjort filmen.

I själva verket så ber de om ursäkt för den yttrande-, åsikts- och tryckfrihet som vi har i Västvärlden!!!

Läs full artikel här: >>>

Inga kommentarer: